ο-διάσημος-dj-fat-tony-αφηγείται-τη-ζωή-του-στη-vogue-g-331892
©Afshin Feiz

Στον μαγικό και ξέφρενο κόσμο της νύχτας, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν προκαλέσει τόσο αντίθετα συναισθήματα στο κοινό όσο ο DJ Fat Tony. Βετεράνος των decks, αγαπημένος φίλος της Kate Moss, των Beckhams και του Boy George, έχει παίξει σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κλαμπ παγκοσμίως, ξυπνώντας τα πάθη όχι μόνο με τη μουσική, αλλά και με τις αμφιλεγόμενες πολλές φορές απόψεις του. Από τις πρώτες του μέρες στην ονειρική σκηνή των κλαμπ του Λονδίνου στη δεκαετία του ’80 μέχρι την αναβάπτισή του μετά από μια δύσκολη προσπάθεια υπέρβασης των αδυναμιών του, δεν δίστασε ποτέ να εκφράσει με ωμή ειλικρίνεια την άποψή του για ό,τι τον προκαλούσε. Ούτε καν για καταστάσεις που άλλοι στη θέση του θα επιχειρούσαν να συγκαλύψουν, όπως ο εθισμός του στα ναρκωτικά, και όχι μόνο. Ήταν αυτή ακριβώς η εσωτερική δύναμή του που λειτούργησε σαν καταλύτης προκειμένου να αποτινάξει από πάνω του ό,τι τον κρατούσε στο σκοτάδι, εξασφαλίζοντάς του μια νέα και πολλά υποσχόμενα ζωή.

Με περισσότερους «ρόλους» στο ενεργητικό του πλέον -ακτιβιστής, συγγραφέας, συνδημιουργός μιας επωνυμίας μόδας-, ο Tony άνοιξε την καρδιά του στη Vogue Greece, μιλώντας -πάντα με βαθιά ειλικρίνεια- για το δύσκολο ταξίδι του και το γιατί πιστεύει ότι πρέπει να γκρεμίζουμε τους τοίχους προκειμένου να χτίσουμε κάτι νέο, θέτοντας πάντα τους δικούς μας όρους.

Tony, πώς αποφάσισες να γίνεις DJ;

Δεν είχα σκοπό να γίνω DJ. Δούλευα σε ένα κλαμπ, το Joy, και αγόραζα δίσκους επειδή μου άρεσε η μουσική. Μεγάλωσα άλλωστε σε μουσική οικογένεια – η γιαγιά και η προγιαγιά μου ήταν πιανίστριες, ενώ ο πατέρας μου άκουγε από Elvis μέχρι Jim Reeves και Human League στη διαπασών, σε βαθμό που κάποιες φορές οι γείτονες καλούσαν την αστυνομία. Είχαμε στο σπίτι κι αυτά τα μεγάλα ηχεία και τα βγάζαμε στη στέγη για να ακούγεται σε όλο τον δρόμο. Κάπως έτσι η μουσική έγινε η απόδρασή μου.

Ο διάσημος DJ Fat Tony αφηγείται τη ζωή του στη Vogue Greece-1
©Afshin Feiz

Έγινες διάσημος στη δεκαετία του ’80. Τι θυμάσαι από τότε;

Η δεκαετία του ’80 ήταν απίστευτα δημιουργική, γεμάτη έμπνευση. Δεν υπήρχαν πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και για να γίνεις γνωστός έπρεπε να είσαι πραγματικά καλός σε αυτό που έκανες ώστε να σε ακούσουν. Γι’ αυτό και οι καλλιτέχνες εκείνης της περιόδου είναι τόσο επιδραστικοί ακόμα και σήμερα. Προσωπικά είμαι πάντα έτοιμος να δοκιμάσω κάτι νέο, να επανεφεύρω τον εαυτό μου.

Πώς καταφέρνεις να παραμένεις περιζήτητος και relevant σε μια τόσο διαφορετική εποχή όπως αυτή που διανύουμε;

Δεν ζω στο παρελθόν, ούτε φοβάμαι το μέλλον. Δεν φοβάμαι επίσης να συναγωνιστώ τα νέα ταλέντα. Αντίθετα, πιστεύω ότι πρέπει να τα αγκαλιάζουμε, αυτό μας κρατάει αφυπνισμένους. Το παρελθόν είναι μια πολύ καλή βάση πάνω στην οποία συνεχίζεις να χτίζεις, ανανεώνοντας το «σπίτι» που έφτιαξες στο ξεκίνημά σου. Είμαι, λοιπόν, συνεχώς σε μια διαδικασία εξέλιξης του εαυτού μου. Όταν ακούω ανθρώπους να παραπονιούνται ότι έχουν αλλάξει πια τα πράγματα, ευχαριστώ τον Θεό που συμβαίνει. Μπορείς να φανταστείς να ακούς τα ίδια έξι τραγούδια τα τελευταία 80 χρόνια; Ξέρω ότι πολλοί το κάνουν, αλλά τα πάντα αλλάζουν και πρέπει να αλλάζουμε κι εμείς μαζί τους. Κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό να μην είσαι μοδάτος, αλλά μοντέρνος. Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, το στιλ μένει.

Εκτός από τη μουσική, αγαπάς και το γράψιμο. Μίλησέ μου για το βιβλίο σου I Dont Take Requests.

Θα ξεκινήσω από τον τίτλο, που με περιγράφει ακριβώς. Πέρασα τη ζωή μου χωρίς να ακούσω ποτέ κανέναν να μου πει τι να κάνω. Από μικρός ήμουν έτσι, αντιδρούσα στις συμβουλές, κάτι που συνέχισα και ως DJ. Όταν μου ζητούσαν να παίξω κάτι συγκεκριμένο, δεν το έκανα, τους έλεγα ότι δεν είμαι jukebox. Σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου, τώρα, το να γράφεις είναι σαν να βάζεις σε τάξη το παρελθόν σου. Συνειδητοποίησα λοιπόν κάποια στιγμή πόσα πράγματα από τα παλιά εξακολουθούν να με επηρεάζουν και πόσα άλλα δεν αντιμετώπισα ποτέ πραγματικά. Χρειάστηκα πολλή ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να συνεχίσω, μου πήρε δυόμισι χρόνια για να το ολοκληρώσω, επειδή, κάθε φορά που ξεκινούσα να μιλάω για κάτι, εμφανίζονταν νέα θέματα τα οποία έπρεπε να διαχειριστώ.

Ο διάσημος DJ Fat Tony αφηγείται τη ζωή του στη Vogue Greece-2
©Afshin Feiz

Είπες ότι το να γράψεις ένα βιβλίο λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία. Ανάλυσέ το μου λίγο περισσότερο αυτό.

Τουλάχιστον έτσι λειτούργησε σε εμένα η συγγραφή. Κοίτα να δεις, όταν αποφάσισα να γράψω, νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλά στην πραγματικότητα είχα ακόμα πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου. Πέρασα τη ζωή μου σπρώχνοντας πολλά στην άκρη και ένιωσα ότι αρκετά από αυτά που ήθελα να καταγράψω δεν είχα προσπαθήσει καν να τα αντιμετωπίσω. Μόλις αρχίσεις να μιλάς για κάτι, φέρνει στην επιφάνεια ακόμα περισσότερα. Γι’ αυτό μου πήρε δυόμισι χρόνια.

Έχεις μιλήσει για τον εθισμό σου στα ναρκωτικά. Πώς κατάφερες να απεξαρτηθείς;

Έφτασα στο τέλος του δρόμου. Δεν ήμουν εθισμένος μόνο στα ναρκωτικά, ήμουν εθισμένος σε όλα. Ήμουν εμμονικός με τη μουσική, με τον καφέ, με διάφορα αντικείμενα, με το σεξ… Ήμουν πνευματικά άρρωστος. Ισορροπούσα σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου. Είχα αποστεωθεί, μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο, είχα χάσει την αυτοεκτίμησή μου, τα είχα χάσει όλα. Αλλά η ανάρρωση ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι καθαρός εδώ και 18 χρόνια. Ζω τη ζωή μου με θετικό και παραγωγικό τρόπο και προσπαθώ να την απολαμβάνω κάθε μέρα στο έπακρο.

Πώς μια τόσο δυνατή προσωπικότητα σαν εσένα βρέθηκε σε αυτό το σημείο; Είχες επίγνωση του τι σου συνέβαινε;

Νομίζω ότι όλα έγιναν επειδή ήμουν υπερκινητικός και τα ναρκωτικά, αντί να με εξιτάρουν όπως συμβαίνει συνήθως, με κατεύναζαν, έριχναν τις εντάσεις. Όταν δεν τα έπαιρνα, ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης· όταν τα έπαιρνα, ησύχαζα.

Ήξερες όμως ότι έπρεπε να βγεις από αυτή την κατάσταση.

Ναι, αλλά δεν γνώριζα τον τρόπο, γιατί το πράγμα είχε πάει πολύ μακριά. Και, όπως σου είπα πριν, δεν ήμουν εθισμένος μόνο στα ναρκωτικά, αλλά σε όλα. Ήμουν ψυχικά άρρωστος. Μέχρι που κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι, αν συνέχιζα, θα πέθαινα. Έφτασα σε ένα σημείο που, όπως γράφω και στο βιβλίο, σκεφτόμουν συνεχώς την κηδεία μου, ήταν το μόνο που είχα να περιμένω. Είχα καταστρέψει τα πάντα. Αυτό κάνει ο εθισμός, ξεκινάει σαν παιχνίδι από τον φιλικό κύκλο και σιγά σιγά φθείρει την αυτοεκτίμηση και καταρρακώνει την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό που μένει είναι ένα κουφάρι και μια παλιά δόξα. Μέχρι να γίνει -αν γίνει- το «κλικ» και πεις: «Οκέι, πρέπει να κάνω κάτι». Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι δεν ήταν οι ουσίες το πραγματικό πρόβλημα, αλλά εγώ. Συνειδητοποιώντας το αυτό, μπορείς να αρχίσεις να δουλεύεις. Μίλησα με ανθρώπους που είχαν περάσει τα ίδια και κατάλαβα ότι δεν ήμουν μόνος. Και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, επειδή για πολύ καιρό νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός στον κόσμο που είχε αυτή την εμπειρία. Και όταν άκουσα ιστορίες που έμοιαζαν με τη δική μου, κατάλαβα ότι υπήρχε ελπίδα και βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω. Έμαθα να μη φοβάμαι τίποτα και να απολαμβάνω τη ζωή.

Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα σε ανθρώπους οι οποίοι βιώνουν ανάλογες καταστάσεις;

Θα τους έλεγα να μην τα παρατήσουν ποτέ. Να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι και ότι υπάρχει ελπίδα. Και να ζητήσουν βοήθεια. Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Ας έρθουμε τώρα στο νέο βιβλίο που μαθαίνω ότι γράφεις.

Στο Have You Met Me? ασχολούμαι με τις 12 διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μας που παρουσιάζουμε στους άλλους. Για παράδειγμα, όταν είσαι στο δημοτικό σχολείο και δεν σου μιλάει κανένας, επινοείς κάτι με το οποίο ταιριάξεις. Το βιβλίο λοιπόν εστιάζει σε αυτές τις εκδοχές και στο πώς καταλήγουν να επηρεάζουν αυτό που είμαστε στ’ αλήθεια. Η ψυχολόγος μου θα γράφει ένα υποκεφάλαιο σε κάθε δικό μου κεφάλαιο, κάτι που θα δίνει μια άλλη, ενδιαφέρουσα οπτική. Θα είναι σαν δύο βιβλία σε ένα, μια ειλικρινής αφήγηση των εμπειριών μου. Εκτός από βιβλία, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γράφεις και για τους Sunday Times, ενώ διατηρείς δική σου εβδομαδιαία στήλη στην Evening Standard. Είναι μια φανταστική εμπειρία, αλλά και απογοητευτική κάποιες φορές. Ο κόσμος θέλει να είσαι ειλικρινής, σαν εμένα, αλλά, όταν γίνεις πολύ ειλικρινής, αντιδρούν. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να αποφύγω τέτοιες νοοτροπίες. Είναι σαν να βρίσκεις τον τέλειο σύντροφο και μετά να θέλεις να τον αλλάξεις λέγοντάς του: «Ξέρεις κάτι; Θα ήθελα να αρχίσεις να φοράς μπλε». Εγώ όμως δεν είμαι έτσι, ούτε συμβιβάζομαι. Κάνω αυτό που αγαπώ με πάθος. Και, όταν είσαι παθιασμένος με κάτι, δεν είναι όλα ρόδινα.

Ο διάσημος DJ Fat Tony αφηγείται τη ζωή του στη Vogue Greece-3
©Afshin Feiz

Είσαι παθιασμένος και με τα ταξίδια, έχεις μάλιστα δικό σου ταξιδιωτικό blog.

Ναι, δημιούργησα μια δική μου «ταξιδιωτική βίβλο» στο Instagram, όπου λέω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, ενώ το νέο μου site θα λέγεται Thank God Youre Not Here.com και θα προσφέρει μια αυθεντική, ανεπεξέργαστη άποψη για τα ταξίδια από τη στιγμή που φτάνεις κάπου μέχρι που φεύγεις – για την εμπειρία, την καθαριότητα, τους ανθρώπους, το τι παίρνεις με τα χρήματα που δίνεις και αν μπορείς με τα ίδια να βρεις κάτι καλύτερο.

Και τι θα γίνει αν πρέπει να διαφημίσεις κάτι; Θα κάνεις τα στραβά μάτια;

Δεν θα έχουμε διαφημίσεις, αυτοχρηματοδοτούμαστε. Θέλουμε να μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για τα πάντα, δεν έχουμε σκοπό να χαϊδεύουμε αυτιά. Ούτε να βρίσκουμε οπωσδήποτε ψεγάδια για να πείσουμε ότι πράγματι μιλάμε ανοιχτά. Για παράδειγμα, πριν από μερικές εβδομάδες, πήγα στο One and Only στην Τζια, για το οποίο πραγματικά δεν υπήρχε κάτι κακό να πω. Και αυτό είναι μαγικό όταν συμβαίνει.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στην Ελλάδα, στην οποία έρχεσαι συχνά. Λατρεύω την Ελλάδα! Έχω έρθει τρεις φορές μόνο τον τελευταίο μήνα. Μου αρέσουν οι άνθρωποι, ο καιρός, το ότι πάντα φυσάει. Είναι όμορφη και έχει μια αυθεντικότητα που δεν βρίσκεις εύκολα πια. Μου αρέσει να πηγαίνω σε μέρη που δεν είναι κατακλυσμένα από τουρισμό. Επισκέφτηκα επίσης την Ύδρα και τις Σπέτσες.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος σου;

Η μουσική. Είναι για μένα ναρκωτικό. Μπορεί να με μεταφέρει σε μέρη όπου τίποτα άλλο δεν μπορεί. Σαν χρονομηχανή. Η μουσική σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις τα μάτια και να είσαι με ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια εδώ. Ακούς τρεις νότες και ανατριχιάζεις. Και αυτό γιατί τη νιώθεις, δεν την ακούς απλά. Τη νιώθω τη μουσική, συνδέομαι μαζί της. Έχει αλλάξει τη ζωή μου πολλές φορές. Με έχει κατευθύνει σωστά.

Είσαι παθιασμένος και με τη μόδα, έτσι δεν είναι;

Ω, ναι! Λατρεύω τη μόδα από μικρός, είχε τεράστια επιρροή στη ζωή μου. Μόλις 16 ετών άρχισα να παίζω μουσική σε επιδείξεις σχεδιαστών όπως η Katharine Hamnett και ο Joseph. Ήταν μια συναρπαστική περίοδος, γιατί κατάφερα να συνδυάσω τις δύο αγάπες μου. Μου άρεσε να δημιουργώ το κατάλληλο soundtrack που θα έδινε ζωή στα ρούχα πάνω στην πασαρέλα.

Είχες πάντα αυτό το έντονο στιλ που σε χαρακτηρίζει;

Η αλήθεια είναι ότι το στιλ μου εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου. Στη δεκαετία του ’80 η μόδα ήταν ένας τρόπος να εκφράσεις ποιος είσαι, το στιλ ήταν πιο σημαντικό από τις τάσεις, κάτι που προσπαθούσα να τηρώ. Αγαπώ τα κομμάτια που αποτελούν δήλωση από μόνα τους.

Ο διάσημος DJ Fat Tony αφηγείται τη ζωή του στη Vogue Greece-4
©Afshin Feiz

Το να αγοράζεις ρούχα είναι τελικά σπατάλη ή επένδυση;

Στο παρελθόν ίσως να σπατάλησα πολλά χρήματα για ρούχα, αλλά πλέον τα βλέπω σαν επένδυση. Αν βρω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω σε κάθε χρώμα! Μερικές φορές ακόμα και σε μικρότερο μέγεθος, γιατί δεν μπορώ να το χάσω. Ναι, το παραδέχομαι, είμαι μανιακός με τα ψώνια. Έχω μια τεράστια συλλογή στην οποία περιλαμβάνονται σχεδόν όλα του Dior Homme από τότε που ανέλαβε ο Kim Jones. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του και θα ράψει και τα κοστούμια του γάμου μου. Έχει την ικανότητα να συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Η Prada και ο Gucci έχουν επίσης την ικανότητα να επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους, μια κρίσιμη παράμετρος στη μόδα, η οποία θεωρώ ότι πρέπει να είναι δυναμική, να εξελίσσεται. Επίσης αγαπώ τον Balenciaga και τη Martine Rose για την ιδιαίτερη προσέγγισή τους. Από παπούτσια, μου αρέσουν τα sneakers, ιδίως τα λευκά. Πρέπει να έχω τουλάχιστον τρία ζευγάρια από κάθε τύπο. Δεν αντέχω τα βρόμικα κορδόνια, προτιμώ να αγοράζω καινούργια παρά να τα πλένω! (γέλια) Τελευταία έχω αδυναμία και στα Crocs! Ποιος θα το περίμενε; Είναι τόσο άνετα και πρακτικά. Η συλλογή μου είναι σαν ημερολόγιο του στιλ μου, έχω πάρα πολλά κομμάτια, κάποια αχρησιμοποίητα, που θα μπορούσαν ίσως να αξιοποιηθούν καλύτερα από κάποιον άλλον. Σκέφτομαι να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα, ένα «Fat Tony resale» ας πούμε, για να τους δώσω μια δεύτερη ζωή.

Μπήκες όμως και επαγγελματικά στον χώρο, δημιουργώντας το brand Arrogant Hypocrite. Πώς το αποφάσισες;

Σκέφτηκα ότι ο χώρος της μόδας αντικατοπτρίζει τα δύο πιο έντονα χαρακτηριστικά μου: την αλαζονεία και την υποκρισία! (γέλια) Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου άκουγα συχνά αυτούς τους χαρακτηρισμούς και αποφάσισα να τους υιοθετήσω. Έχω τατουάζ με αυτές τις λέξεις στα χέρια μου. Το brand το δημιουργήσαμε με τον σύντροφό μου, τον Σταύρο Αγαπίου, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αρχικά για να φτιάξουμε ρούχα που θέλαμε να φοράμε εμείς οι ίδιοι, με μια δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού. Είναι αυθεντικό, λίγο edgy και πάντα ειλικρινές. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι έχει καλές προοπτικές να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Ο Σταύρος κάνει καταπληκτική δουλειά προωθώντας το στην αγορά.

Πώς βλέπεις τη μόδα σήμερα;

Λατρεύω τους σχεδιαστές που συνεχώς ανανεώνονται, όπως ο Kim Jones στον Dior και ο Demna Gvasalia στον Balenciaga. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις πώς άνθρωποι οι οποίοι μετακινούνται από οίκο σε οίκο καταφέρνουν να τους δίνουν νέα πνοή. Η μόδα είναι πάντα σε κίνηση, και αυτό την κάνει τόσο συναρπαστική. Πιστεύω ότι είναι ένα εργαλείο αυτοέκφρασης και ότι πρέπει να έχεις στιλ, όχι απλώς να ακολουθείς τις τάσεις. Στη μόδα, όπως και στη ζωή, είναι σημαντικό να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σου η φιλία; Είχες καλούς φίλους και πώς έχουν επηρεάσει την πορεία σου;

Οι φίλοι μου ήταν πάντα άνθρωποι που εκτιμούσα και αγαπούσα, άνθρωποι που έφτιαξαν το όνομά τους με τη δουλειά τους, χωρίς την υποστήριξη των social media ή διάσημων γονέων. Ένας ήταν και ο Keith Haring, που μου είχε χαρίσει και κάποια έργα του, τα οποία δυστυχώς δεν κράτησα. Σήμερα θα είχαν μεγάλη αξία, μεγαλύτερη είχε όμως η φιλία μας. Φίλοι είναι εκείνοι που κατανοούν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για κάτι που αγαπάς.

Ας μιλήσουμε τώρα για σχέσεις.

Πιστεύω ότι, για να είσαι σε μια υγιή σχέση, πρέπει πρώτα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Έχω υπάρξει σε πολλές κακές σχέσεις ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Έπαιζα ρόλους, φορούσα μάσκες. Σήμερα, στη σχέση μας με τον Σταύρο δεν υπάρχουν μυστικά, όλα είναι στο φως, κάτι που μάθαμε και οι δύο με τον πιο δύσκολο τρόπο, αλλά τον μόνο για να προχωρήσεις με αλήθεια και ειλικρίνεια.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Έχω πολλά. Ένα από αυτά είναι ο γάμος μας με τον Σταύρο, που θα γίνει στο Limelight, ένα περίφημο λονδρέζικο κλαμπ των ’80s που αρχικά ήταν εκκλησία και συμβολίζει για μένα το παρελθόν και το μέλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Σταύρο, γιατί ο γάμος μας δεν θα είναι μόνο μια ένωση αγάπης, αλλά κι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που δεν είναι πια μαζί μας. Κατά τα άλλα, σκέφτομαι να επεκτείνω το brand μας, αλλά και να συνεχίσω να εξελίσσομαι στη μουσική και στη μόδα.

Τι σε κρατά τόσο γεμάτο ενέργεια;

Δεν φοβάμαι την αλλαγή. Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω κάτι νέο και να ζήσω με τον τρόπο που θέλω. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει.

Μετά από μια τέτοια γεμάτη ζωή, πώς νιώθεις σήμερα;

Είμαι ευτυχισμένος, εισπράττω πολλή αγάπη και υποστήριξη, είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Χαίρομαι που το ακούω, Tony. Δεν το ακούς συχνά πια!

MHT