Το κέντρο της Αθήνας είναι το καθιερωμένο meeting point μας και τα ραντεβού μας κλείνονται για ακόμα μια φορά στο εμβληματικό Athénée, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που αποτυπώνει απόλυτα τη ζεστασιά του φθινοπώρου. Ένα εστιατόριο που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του και πόλος έλξης για το πιο stylish και λαμπερό κοινό της πόλης. Η στρατηγική του τοποθεσία στην πιο fashionable περιοχή, η μοναδική φιλοξενία, το εξαιρετικό service, διαμορφώνουν έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών. Φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Athénée είναι η ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, καθώς έχει επιλεγεί από το Michelin Guide ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διεθνώς.

Ο βραβευμένος chef Νίκος Σκλήρας, με πάνω από 20 χρόνια συνεργασίας με τον Όμιλο Πανά, υπογράφει μια κουζίνα με δημιουργικότητα, συνδυάζοντας γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες και υψηλή τεχνική. Εκτός από υπέροχα πιάτα, στο Athénée απολαμβάνουμε signature cocktails φτιαγμένα από έμπειρους mixologists στο πιο όμορφο μπαρ της Αθήνας.

Κάθε Κυριακή, αφιερώνουμε την ημέρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα δημιουργώντας μαζί τους τις ωραιότερες εμπειρίες. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν φυσικά στο Athénée για το περίφημο Sunday brunch με guest pastry chefs που εμπνέουν με τις γλυκές δημιουργίες τους. Ξεκινώντας φέτος ο Στέλιος Παρλιάρος, παρουσίασε γλυκές δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ιταλία, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που συνοδεύουν το brunch.

Ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ζήστε το κοσμοπολίτικο πνεύμα του Athénée, όπου κάθε γεύμα και ποτό είναι ένας φόρος τιμής στην τέχνη της φιλοξενίας.

