όλα-τα-νέα-deco-trends-στο-ανακαινισμένο-κατάστ-218461
© Γιώργος Σφακιανάκης

Η εταιρεία Δελούδης είναι συνυφασμένη με το high-end interior design και την μοναδική αισθητική, που παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο και το edgy. Φέτος γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, ανακαινίζοντας το κατάστημα του Αλίμου. Ο νέος χώρος έχει την υπογραφή του Σταύρου Παπαγιάννη, Δημιουργικού Διευθυντή του γραφείου Stage Design Office και εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά.

Στο showroom του Αλίμου φιλοξενούνται οι κορυφαίοι οίκοι της διακόσμησης, ανάμεσά τους οι B&B, Cassina, Flexform, Edra, Poliform, Giorgetti, Porro, MDF Italia, Acerbis, Arflex, Tom Dixon, Moooi και Thonet. Οι γκρι αποχρώσεις έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους τοίχους του καταστήματος Δελούδη στον Άλιμο και ενώνονται με το industrial τσιμεντένιο δάπεδο, σε ένα dramatic αποτέλεσμα. Μέσα σε αυτό το κομψό σκηνικό, αναδεικνύονται καλύτερα τα έπιπλα και τα αξεσουάρ.

Όλα τα νέα deco trends στο ανακαινισμένο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο-1
©Γιώργος Σφακιανάκης

Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός της Flos χρησιμοποιήθηκε με ιδιαίτερα ευφυή και πολυδιάστατο τρόπο, ώστε να διαχωρίζει το χώρο σε επιμέρους «δωμάτια» ειδικά φωτισμένα ανάλογα με τη χρήση. Στα living rooms κυριαρχεί το φυσικό φως που εισβάλλει άπλετο, ενώ στα «υπνοδωμάτια» υπάρχει μια πιο cosy διάθεση με διακριτικό υπόφως, ώστε να βοηθά στην χαλάρωση. Μέσα από το κάθε δωμάτιο οι επισκέπτες του καταστήματος Δελούδης, μπορούν να ανακαλύψουν όλες τις νέες τάσεις της διακόσμησης και να διαμορφώσουν τον χώρο τους με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες.

Όλα τα νέα deco trends στο ανακαινισμένο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο-2
©Γιώργος Σφακιανάκης

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τα αρχιτεκτονικά εξωτερικά γκρι συστήματα σκίασης, τα οποία με την απέριττη πολυτέλειά τους ακολουθούν το στίγμα αισθητικής της εταιρείας Δελούδη.

Όλα τα νέα deco trends στο ανακαινισμένο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο-3
©Γιώργος Σφακιανάκης
Όλα τα νέα deco trends στο ανακαινισμένο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο-4
©Γιώργος Σφακιανάκης
Όλα τα νέα deco trends στο ανακαινισμένο κατάστημα Δελούδης στον Άλιμο-5
©Γιώργος Σφακιανάκης

Διεύθυνση: Λεωφ. Αλίμου 5 Άλιμος, τηλ. 210 9851378

MHT