η-gigi-hadid-επιβεβαιώνει-ότι-περιμένει-το-πρώ-151500
©shutterstock

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μετά από πολλές εικασίες, το supermodel επιβεβαίωσε τα νέα στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon. Πριν από την εκπομπή της Πέμπτης, προηγήθηκε ένα βίντεο στο YouTube που το επιβεβαίωνε.

«Συγχαρητήρια! Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνετε υπέροχοι γονείς», σχολίασε ο Fallon, όταν συνδέθηκε μέσω βίντεο με το supermodel που βρισκόταν στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβάνια. «Ευχαριστώ πολύ», απάντησε, με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. «Αν και θέλαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές όλων σας». Ο Fallon συνέχισε να αναφέρεται στην απρόσμενη είδηση αποκαλώντας την «μια ακτίνα του ήλιου», λέγοντας στο ζευγάρι θα είναι εκεί αν χρειαστούν κάτι.

Την Πέμπτη, η μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid επιβεβαίωσε την είδηση ​​λέγοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά τον Σεπτέμβριο, σημαίνει πολλά για εμένα ειδικά μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας μου. Αυτή είναι η ομορφιά της ζωής: Μία ψυχή μας αφήνει και μια νέα μπαίνει. Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι».

Προς το παρόν, η Gigi και ο Zayn βρίσκονται σε καραντίνα στο οικογενειακό αγρόκτημα των Hadid στην Πενσυλβάνια, μαζί με την αδερφή της Gigi, Bella Hadid. Πρόσφατα, η οικογένεια γιόρτασε τα 25α γενέθλια της Gigi. «Νιώθω ευγνώμων και τυχερή που η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι υγιείς και ασφαλείς» είπε.

Το ζευγάρι αποκάλυψε την σχέση του στα τέλη του 2015, αμέσως μετά την κυκλοφορία Pillow Talk. Περπάτησαν μαζί το κόκκινο χαλί του Met Gala το 2016 και πόζαραν για τη Vogue στη Νάπολη.

MHT