h-sarah-shannon-είναι-η-νέα-editorial-director-της-vogue-business-140898
©Sarah Shannon

Έπειτα από ανακοίνωση της Condé Nast, η Sarah Shannon ορίστηκε νέα Editorial Director της Vogue Business, με τη θητεία της να ξεκινάει στις 18 Μαΐου. Η Vogue Business ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και αποτελεί το πρώτο μέσο της Condé Nast που ασχολείται εξ’ ολοκλήρου με την επιχειρηματικότητα, προσφέροντας μία ευρύτερη οπτική γύρω από τη μόδα, την ομορφιά και την αγορά πολυτελών ειδών.

Η Shannon αναλαμβάνει επικεφαλής των συντακτών της Vogue Business που εδρεύουν στο Λονδίνο, όπως επίσης και των δημοσιογράφων ανά τον κόσμο, που καταγράφουν τα νέα της βιομηχανίας, τις εξελίξεις στις τάσεις και τις αναλύσεις της παγκόσμιας αγοράς. Η πορεία της μετρά 10 χρόνια ενασχόλησης με τη δημοσιογραφία στους τομείς της μόδας και του εμπορίου. Για 8 χρόνια εργαζόταν στο Bloomberg News του Λονδίνου, ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφούσε για τους Financial Times και το Business of Fashion. Το 2013, ήταν  φιναλίστ στην κατηγορία του International Reporting για το Livingston Award for Young Journalist. 

«Ανυπομονώ να διευρύνω τη δυναμική και διορατική ματιά της Vogue Business στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, της ομορφιάς και των πολυτελών ειδών, όχι μόνο για να ισορροπήσω την παγκόσμια αναταραχή αλλά και να χαράξω έναν πιο βιώσιμο και ηθικό δρόμο», είπε η Shannon. 

H Sarah Shannon είναι η νέα Editorial Director της Vogue Business-1
©Christina Binkley

Η Ciara Byrne, Director of New Business Innovation, Condé Nast δήλωσε: «Μετά από έναν επιτυχημένο χρόνο πορείας της Vogue Business ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ορίσουμε την Sarah επικεφαλής της διαρκούς επέκτασής μας στον τομέα της δημοσιογραφίας. Η εμπειρία της είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και θα φέρει μία νέα δυνατή οπτική στη Vogue Business».

Η Christina Binkley αναλαμβάνει άμεσα τη θέση της Editor-at-Large της Vogue Business, με στόχο να εμβαθύνει στην επιχειρηματικότητα του πολιτισμού και της μόδας.