Ιnstagram @VictoriaBeckham
Ιnstagram @VictoriaBeckham
Ιnstagram @VictoriaBeckham

Home Schooling: H Victoria Beckham μοιράζεται τη νέα της καθημερινότητα

«Καθώς μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα της καραντίνας, ας μην ξεχνάμε να φροντίζουμε τους εαυτούς μας», έγραψε η σχεδιάστρια.

Οι τελευταίες 3 εβδομάδες είναι δύσκολες για όλους, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, παραμένοντας ο καλύτερός μας εαυτός και διατηρώντας την ψυχραιμία μας. Όσοι είναι γονείς αντιμετωπίζουν μία δυσκολία παραπάνω: οφείλουν να αναλάβουν προσωρινά τον ρόλο του δασκάλου για τα παιδιά τους, καθώς τα σχολεία είναι κλειστά.

Η Victoria Beckham, κυρίαρχη προσωπικότητα στον χώρο της μόδας και μαμά τεσσάρων παιδιών, αποκάλυψε πως βρίσκει τη διαπαιδαγώγηση από το σπίτι αρκετά δύσκολη. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram μερικές συμβουλές από την ψυχολόγο Emily W. King.

 

View this post on Instagram

As we enter week two of lockdown let’s all remember to take the time to look after ourselves xxxx VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Η ανάρτησή της προσέφερε οδηγίες για τους γονείς και το πώς να διαχειριστούν αυτές τις δύσκολες ημέρες. «Δεν είναι δύσκολο επειδή το κάνετε λάθος, είναι δύσκολο επειδή ο φόρτος είναι πολύ μεγάλος», γράφει η King, υπενθυμίζοντας ότι όλες οι μαμάδες, όπως και η Beckham, δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινότητα.

Τα παιδιά της Victoria Beckham εμφανίζονται συχνά στα social media της σχεδιάστριας αυτές τις ημέρες, εκτός από τον μεγαλύτερο γιο της, Brooklyn, που είναι σε καραντίνα με την κοπέλα του, Nicola Peltz, στην Αμερική.

 

Διαβάστε περισσότερα νέα στο vogue.gr

Scroll to Top