η-cos-έρχεται-στην-ελλάδα-137874
©Courtesy of COS

Είναι το fashion brand που διατηρεί αυτή την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ class, άνεσης, στυλ  και κομψότητας. Γι’ αυτό και σε κάθε ταξίδι μας σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη τρέχουμε σ’ ένα κατάστημα COS για να επιστρέψουμε με ένα νέο κομμάτι με την ούγια COS το οποίο τις περισσότερες φορές αναβαθμίζει την γκαρνταρόμπα μας. Το brand με έδρα το Λονδίνο που φημίζεται για τη σύγχρονη λειτουργικότητα χρησιμοποιεί πρωτοποριακά υλικά, όπως υφάσματα με φυσικές βαφές που προέρχονται από λαχανικά, καθώς και denim κομμάτια με επίστρωση.

Η COS έρχεται στην Ελλάδα-1
©Courtesy of COS

Οι υφές και η κατασκευή των ρούχων προσδίδουν ένα χαρακτηριστικό ύφος μέσω των ιδιαίτερων πλεκτών λεπτομερειών, ενώ μεταλλικά υφάσματα ενώνονται με το κλασικό βαμβάκι συνθέτοντας μία μοντέρνα τεχνική που δημιουργεί statement κομμάτια κάθε σεζόν. Με τη βιώσιμη επεξεργασία κι εξέλιξη των υφασμάτων να συνεχίζει σε κάθε συλλογή, όλα τα βαμβακερά υφάσματα της συλλογής έχουν sustainable χαρακτήρα – αυτό αφορά στο οργανικό, ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο βαμβάκι.

Η COS έρχεται στην Ελλάδα-2
©Courtesy of COS

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκεφτεί γιατί να μην υπάρχει ένα κατάστημα COS και στην Αθήνα. Τα καλά νέα είναι το brand τον Απρίλιο ξεκινά τη λειτουργία online stores που θα εξυπηρετούν την Ελλάδα και την Κύπρο. Κι εμείς με τη σειρά μας αποθηκεύουμε ήδη τη νέα διεύθυνση στα αγαπημένα του κινητού μας.

Διαβάστε περισσότερα νέα στο Vogue.gr.