insta-live-h-vogue-greece-φιλοξενεί-τα-δύο-ζευγάρια-του-cover-story-τ-140122

Η Editor-in-Chief  της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου και η Fashion Features Editor Ελίνα Δημητριάδη θα φιλοξενήσουν τα δύο ζευγάρια του ολοκαίνουργιου cover story του τεύχους Μαΐου με τίτλο “Love will keep us safe” στο επόμενο Instagram Live, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Απριλίου, στις 7 μ.μ.

Πρωταγωνίστρια για το τεύχος Μαΐου της Vogue Greece είναι η αγάπη. Εκείνη η αγάπη που είναι υπομονετική και ευεργετική. Εκείνη που όλοι αποζητούμε από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας αυτή την περίοδο και εκείνη που βρίσκει τρόπους για virtual συναντήσεις με όσους μας έχουν λείψει. Εκείνη που δεν είναι πομπώδης, αλλά ζεσταίνει την καρδιά μας, όπως το πρώτο φως του ήλιου της άνοιξης που μπαίνει από τα ανοιχτά παράθυρά μέσα στα σπίτια μας σιγά σιγά.

Είναι η αγάπη που μοιράζονται και τα τρία ζευγάρια του cover story που περνούν τον χρόνο τους στην καραντίνα μαζί.

Για τα δύο από αυτά τα ζευγάρια που η Vogue Greece θα φιλοξενήσει στο Instagram Live σχετικά με το νέο cover story, οι πρώτες εικόνες των εξωφύλλων μαρτυρούν ήδη αρκετά.

Στον φακό του Max Papendieck καθρεφτίζεται ο έρωτάς του για την Julia Van Os και το νεανικό σφρίγος σε ένα διαμέρισμα της πόλης που δεν κοιμάται – και δεν το βάζει κάτω – ποτέ. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, συνεργάζονται επαγγελματικά και ζουν στη Νέα Υόρκη και μας μιλούν για τους τρόπους που βρίσκουν για να παραμένουν αισιόδοξοι, δημιουργικοί και χρήσιμοι.

Ο Igor Vishnyakov ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανακάλυψε την ομορφιά της Sasha Pivovarova και ζήτησε να την φωτογραφίσει 17 χρόνια πριν. Μετά από ένα γάμο και δύο παιδιά, παραμένει και ο μόνος μπροστά στον οποίο η Sasha δε διστάζει ποτέ να αποκαλύψει τα πάντα. Τον Igor και τη Sasha ενώνει και η αγάπη τους για τη ζωγραφική, ενώ η 7χρονη κόρη τους συνήθως αναλαμβάνει τον ρόλο του κριτή των έργων τους, όταν δεν προσπαθεί να ανακαλύψει τρόπους να φτιάξει ένα ρομπότ. Μια συζήτηση με χιούμορ και ειλικρίνεια για τις ομορφιές και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια οικογένεια με μικρά παιδιά αυτή την περίοδο.

Αυτό το Instagram Live της Vogue Greece έρχεται για να μας θυμίσει ότι η αγάπη και η οικειότητα θα είναι πάντα μέρος κάθε κανονικότητας. Μην το χάσετε!

https://www.instagram.com/p/B_HvAaYpNkl/?utm_source=ig_web_copy_link