instagram-live-h-vogue-greece-φιλοξενεί-τη-sarah-mower-143888

Μέσα στη διεθνή πολυφωνία της μόδας, η καθαρή, ανεξάρτητη φωνή της Sarah Mower MBE ξεχωρίζει. Chief critic του Voguerunway και δυναμική υποστηρίκτρια νέων ταλέντων της βρετανικής σκηνής, η Βρετανίδα δημοσιογράφος είναι επίσης υπέρμαχος μιας πιο ηθικής βιομηχανίας.

Tα τελευταία χρόνια, η Mower έχει στηρίξει εμπράκτως δημιουργούς όπως ο Christopher Kane, ο JW Anderson, ο Erdem και η Simone Rocha, καθώς και τις «δικές» μας Sophia Kokosalaki και Mary Katrantzou. Το 2009, το British Fashion Council όρισε τη Mower ως Ambassador for Emerging Talent. Επίσης από το 2009, η δημοσιογράφος βρίσκεται και στο τιμόνι του British Fashion Council’s Newgen Committee.

H Mower σπούδαζε στο University of Leeds όταν κέρδισε το British Vogue Talent Contest. Ξεκίνησε την καριέρα της στο περιοδικό MS London, ενώ αργότερα συνέχισε ως fashion editor στον Guardian. Έχει διδάξει ως guest professor στο Central Saint Martins και το Royal College of Art and Design.

Με τη Sarah Mower θα μιλήσουμε για το σήμερα και αύριο της παγκόσμιας βιομηχανίας, για τις μάχες που δίνουν οι νέοι σχεδιαστές αλλά και τις Ελληνίδες και Έλληνες που χρόνια τώρα η ίδια ξεχωρίζει και υποστηρίζει.

Instagram Live: H Vogue Greece φιλοξενεί τη Sarah Mower-1
©Vogue Greece

Tην Παρασκευή 15 Μαίου, στις 18:00 (GMT +3) μπείτε στο account της @voguegreece στο Instagram και παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό Instagram live με την Sarah Mower και την Elis Kiss, Fashion Features Director της Vogue Greece.