instagram-live-h-vogue-greece-υποδέχεται-τον-διάσημο-συγγραφ-140314

Η Editor In Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου και ο Culture Editor, Βλάσης Κωστούρος, υποδέχονται στο τέταρτο Live της Vogue Greece στο Instagram τον διάσημο συγγραφέα του Call Me By Your Name, André Aciman, για μια μοναδική συνέντευξη. Τετάρτη 22/4 στις 20:00 στο Insagram account της Vogue Greece. Μην το χάσετε!

Instagram Live: H Vogue Greece υποδέχεται τον διάσημο συγγραφέα André Aciman-1
©Vogue Greece
1/1
Native Share

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου “Έλα να με βρεις”, τη συνέχεια του εμβληματικού “Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου” που έγινε ταινία το 2017 από τον Luca Guadagnino με πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet και τον Armie Hammer φτάνοντας μέχρι τα Όσκαρ, o Aciman θα μιλήσει για τη συνέχεια της διάσημης ερωτικής ιστορίας του Έλιο και του Όλιβερ, την πολυαναμενόμενη μεταφορά της στον κινηματογράφο με τους ίδιους συντελεστές, αλλά και για την καθημερινότητά του στην καραντίνα από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Ο Andre Aciman γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια το 1951. Η οικογένειά του –Eβραίοι µε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την Ιταλία– αναγκάστηκε να φύγει από την Αίγυπτο το 1965 επί Νάσερ για να εγκατασταθεί στην Ιταλία. Το 1968 µετακόµισαν εκ νέου στη Νέα Υόρκη όπου ο Ασιµάν ζει µέχρι σήµερα. Πτυχιούχος του Lehman College και του Harvard, υπότροφος Guggenheim, διακεκριµένος καθηγητής Θεωρίας της Λογοτεχνίας στο City University της Νέας Υόρκης και ειδικός στον Προυστ, είναι επίσης συγγραφέας τεσσάρων µυθιστορηµάτων και αρκετών δοκιµίων.

Έργα του έχουν δηµοσιευτεί στο New Yorker, New York Review of Books, New York Times, Paris Review και στη συγκεντρωτική έκδοση The Best American Essays. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, το αυτοβιογραφικό του “Έξοδος από την Αίγυπτο” (Μεταίχµιο, 2013) τιµήθηκε µε το Whiting Writers’ Award. Το προηγούµενο µυθιστόρηµά του “Να µε φωνάζεις µε τ’ όνοµά σου” (Μεταίχµιο, 2018) γνώρισε τεράστια επιτυχία διεθνώς και µεταφέρθηκε στον κινηµατογράφο µε πρωταγωνιστές τους Timothee Chalamet και Armie Hammer.