jean-jacques-guevel-αυτός-είναι-ο-νέος-ceo-του-balmain-119969
©Press

Φρέσκο αίμα αποκτά η Balmain, αφού ο Jean-Jacques Guével είναι από σήμερα ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του γνωστού γαλλικού οίκου μόδας. Η ανακοίνωση ακολούθησε την απόφαση του προηγούμενου CEO, Massimo Piombini, να αποχωρήσει από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους, μετά από μια θητεία 2 χρόνων στο τιμόνι της θέσης.

Ο Guével θα αρχίσει να εργάζεται στη νέα του θέση από τον Φεβρουάριο του 2020. Απόφοιτος του HEC Business School και του Sciences Po Paris, ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας στη Louis Vuitton, ενώ μετέπειτα συνέχισε σε διοικητικές θέσεις στη Céline και στο LVMH Fashion Group Division. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Zadig et Voltaire. Σαν CEO της Balmain, θα επιμεληθεί την επέκταση του brand στον τομέα των αξεσουάρ, στοχεύοντας παράλληλα στην επιτάχυνση της περαιτέρω διεθνούς ανάπτυξης της εταιρείας.

«Όπως όλοι στον κόσμο της μόδας, το ίδιο κι εγώ έχω ενθουσιαστεί με την αξιοσημείωτη ανάπτυξη του Balmain τα τελευταία χρόνια», σημειώνει ο Guével. «Από τη μέρα που ανέλαβε Creative Director ο Olivier Rousteing έχει κατορθώσει να αξιοποιήσει τη μοναδική κληρονομιά και το savoir-faire των 75 χρόνων του οίκου, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας γενιάς που αποτελεί μέρος της. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και με την υπόλοιπη ομάδα της εταιρείας, χτίζοντας το όραμα της και την μελλοντική της πορεία».