kate-middleton-και-πρίγκιπας-william-περνούν-το-δικό-του-139106
©Getty Images

Η παγκόσμια κρίση στην υγεία καθώς και η επιτακτική παραμονή στο σπίτι έχουν αλλάξει τη ζωή όλων, ειδικά όσων βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για να κρατήσουν εμάς του υπόλοιπους ασφαλείς. Με αφορμή αυτό, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William αποφάσισαν να τιμήσουν τους δασκάλους που διατηρούν ανοιχτά τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να απασχολήσουν τα ευάλωτα παιδιά αλλά και αυτά των οποίων οι γονείς εργάζονται σε κλάδους-κλειδιά.

Για να διαδώσουν ευρέως το μήνυμά τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μίλησαν μέσω βίντεο από την εφαρμογή Zoom με το προσωπικό και τους μαθητές του Casterton Primary Academy στο Burnley, ένα από τα σχολεία που παραμένουν ανοιχτά.

«Θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που συνεχίζετε κανονικά», είπε ο Πρίγκιπας William στους δασκάλους. «Παρακαλώ περάστε το μήνυμα της στήριξής μας σε όλο το προσωπικό και τους εθελοντές, κάνετε πολύ καλή δουλειά. Για όλους τους γονείς που εργάζονται αυτήν τη στιγμή σε απαραίτητα επαγγέλματα, το γεγονός ότι τα παιδιά τους βρίσκονται στην κανονικότητα και σε μία ασφαλή δομή είναι φανταστικό», πρόσθεσε η Middleton.

Η αλήθεια είναι ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ψηφιακές πρωτοβουλίες αλλά παρόλα αυτά η Δούκισσα ήταν όπως πάντα κομψή. Το ανοιχτό πορτοκαλί Zara πουλόβερ που επέλεξε για την περίσταση συνδυάστηκε ιδανικά με τα χρυσά σκουλαρίκια της και τα χαλαρά πιασμένα πίσω μαλλιά της. Ο William προτίμησε ένα πιο business-casual look, με γαλάζιο πουκάμισο.

Η εμφάνισή τους έδωσε δύναμη σε πολύ κόσμο που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται και πέρασε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης για τους εκπαιδευτικούς που επιτελούν αδιάκοπα το δικό τους έργο για χάριν των παιδιών.

Read more at vogue.it