o-οίκος-louis-vuitton-ανοίγει-τα-εργαστήριά-του-γι-139140

Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton ανοίγει ξανά τα εργαστήρια του στη Γαλλία για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, μετά την έκκληση για βοήθεια από τη Γαλλική κυβέρνηση, 300 εργαζόμενοι κινητοποιήθηκαν από τον οίκο για την παραγωγή μη-χειρουργικών μασκών, απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο Michael Burke, Πρόεδρος και CEO της Louis Vuitton, επισημοποίησε την πρωτοβουλία με την επίσκεψή του σε ένα από τα εργαστήρια στην Sainte-Florence, όπου 22 τεχνίτες ξεκίνησαν εθελοντικά την παραγωγή των μασκών, με σκοπό την προστασία των ατόμων που εργάζονται στον ιατρικό τομέα.

O οίκος Louis Vuitton ανοίγει τα εργαστήριά του για την παραγωγή μασκών-1
©Courtesy of Louis Vuitton
1/3
Native Share

Μεταξύ των αποδεκτών βρίσκονται η Mrs. Correira, διευθύντρια του νοσοκομείου Marpa στην Sainte-Florence και ο Mr. Gaborieau, διευθυντής της κλινικής Saint-Vincent de Paul, που συνόδευσαν τον Michael Burke στην επίσκεψή του.

O οίκος Louis Vuitton ανοίγει τα εργαστήριά του για την παραγωγή μασκών-2
©Courtesy of Louis Vuitton
2/3
Native Share

Οι μη-χειρουργικές μάσκες που παράγονται με πρωτοβουλία του οίκου έχουν εγκριθεί από διάφορα κυβερνητικά σώματα και σχεδιάζονται σε συνεργασία με το Mode Grand Ouest, ένα τοπικό δίκτυο που παρέχει τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή τους.

O οίκος Louis Vuitton ανοίγει τα εργαστήριά του για την παραγωγή μασκών-3
©Courtesy of Louis Vuitton
3/3
Native Share

Η συνεισφορά των εθελοντών αυτές τις κρίσιμες ημέρες τονίστηκε από τον Michael Burke, που τους ευχαρίστησε λέγοντας: «Ως ένας σημαντικός γαλλικός οίκος, η Louis Vuitton δεσμεύεται να παράξει χιλιάδες μάσκες που θα μοιραστούν τοπικά, χωρίς κόστος, με στόχο την προστασία αυτών που είναι περισσότερο εκτεθειμένοι. Αυτή η πρωτοβουλία είναι ο καρπός μίας σημαντικής συνεργασίας με το τοπικό δίκτυο υφασματοποιίας».

For further information: louisvuitton.com

MHT