metgalachallenge-o-billy-porter-και-η-vogue-μας-προσκαλούν-στο-ροζ-χα-141211

Η ανακοίνωση της αναβολής του φετινού Met Gala εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έφερε δυσαρέσκεια σε όλους τους λάτρεις της μόδας, αφού οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης είναι από τις πιο «δυνατές» της χρονιάς. Η λαμπερή διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου και όλοι περίμεναν με αγωνία να θαυμάσουν ή να κατακεραυνώσουν τις ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων (ποιος ξεχνά το φόρεμα Guo Pei της Rihanna το 2015;). Για όλους τους φανατικούς του γκαλά, που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, η Vogue και ο Billy Porter έφτιαξαν ένα νέο Instagram challenge που στόχο έχει να μας συντονίσει στο λαμπερό πνεύμα της βραδιάς. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα #MetGalaChallenge;

https://www.instagram.com/p/B_S6eiCJgWF/

Η διαδικασία είναι απλή: δημιουργήστε ξανά στο σπίτι την αγαπημένη σας εμφάνιση στο κόκκινο χαλί από ένα περασμένο Met Gala. Το σύνολο που θα αντιγράψετε και τι θα χρησιμοποιήσετε για να το πετύχετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς – σκεφτείτε αντισυμβατικά! Οι οπαδοί του Porter μπορεί να καταλάβουν ότι η έμπνευση πηγάζει από τα πρόσφατα fashion challenges που έκανε στο Instagram του και έγιναν viral. Σ’ αυτά, το αστέρι του Pose ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους όσο μένουν σπίτι. Αρχικά, τους ζήτησε να ξαναδημιουργήσουν την αλησμόνητη εμφάνισή του στο Met Met Gala του 2019. Στη συνέχεια, τους προκάλεσε να κάνουν μια «σπιτική» πασαρέλα, φορώντας τα πιο κομψά αλλά και άνετα ρούχα της ντουλάπας τους. Αυτή τη φορά, προχώρησε λίγο παραπέρα, βουτώντας στο πλούσιο αρχείο του Met Gala, το οποίο μας προκαλεί να αναβιώσουμε.

Θέλετε να λάβετε μέρος στην πρόκληση; Να τι πρέπει να κάνετε: Το #MetGalaChallenge ξεκίνησε στις 22/4 και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου. Για να συμμετάσχετε, δημοσιεύστε στο Instagram μια φωτογραφία σας με ένα “red carpet look” από έχετε εμπνευστεί από προηγούμενο Met Gala, χρησιμοποιώντας το hashtag #MetGalaChallenge. Τόσο ο Billy Porter όσο και η Vogue θα επιλέξουν τους νικητές της πρόκλησης. Μόλις επιλεγούν, θα ανακοινωθούν στις 4 Μαΐου σε μια ανάρτηση στο Vogue.com, ενώ μια επιλογή θα δημοσιευτεί, επίσης, στην επίσημη σελίδα του περιοδικού στο Instagram @voguemagazine.

Read more at Vogue.com