μην-χάσετε-το-επόμενο-instagram-live-της-vogue-greece-με-την-sarah-raf-141362

H Sarah Rafferty αγαπήθηκε παγκοσμίως μέσα από την ενσάρκωση της Donna Paulsen στη σειρά Suits. Ως γραμματέας του φιλόδοξου Harvey Specter στο μεγαλύτερο δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης, η Donna κατάφερε να εδραιώσει τη θέση της σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, χωρίς να θυσιάσει τα ιδανικά και τη θηλυκότητά της, και αναδείχθηκε σταδιακά από Executive Αssistant σε Partner και Chief Operating Officer (COO). Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός ρόλος που η Sarah ανέλαβε με επιτυχία!

Στην πραγματική ζωή και στην εποχή του #MeToo και του Time’s Up, η Sarah Rafferty μάχεται για την ισότητα και για ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο για τις δύο μικρές κόρες της, αλλά και για όλες τις γυναίκες. Από τον Καναδά, όπου έμενε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Suits και τη συνεργασία της με τον οργανισμό Plan International Canada, μέχρι το ταξίδι της στην Γκάνα ως ακτιβίστρια και εκπρόσωπος του οργανισμού για τα δικαιώματα των παιδιών και τις ίσες ευκαιρίες για τα μικρά κορίτσια.

Η Sarah λατρεύει να ταξιδεύει με την οικογένειά της, δίνοντας τη δυνατότητα στις κόρες της να γνωρίσουν τον κόσμο και να εξοικειωθούν με διαφορετικές πραγματικότητες, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τη Vogue Greece και την εμπειρία της από το τελευταίο ταξίδι της στο Παρίσι και την Εβδομάδα Μόδας.

Στην περίοδο της καραντίνας, η Sarah Rafferty για ακόμη μία φορά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Όπως αποκάλυψε στη Θάλεια Καραφυλλίδου, Εditor-in-Chief της Vogue Greece, η Sarah αυτό το διάστημα δουλεύει ως εθελόντρια σε ένα κέντρο υποδοχής αστέγων στo Los Angeles, συσκευάζοντας και μοιράζοντας γεύματα.

Στο Instagram Live με τη Sarah Rafferty και τη Θάλεια Καραφυλλίδου, Εditor-in-Chief της Vogue Greece, θα συζητήσουμε για τις εμπειρίες της Sarah ως εθελόντρια και ακτιβίστρια, τον κόσμο όπως τον γνώρισε μέσα από τα ενδιαφέροντα ταξίδια της και τους τρόπους που μπορούμε να συνεισφέρουμε για να τον κάνουμε καλύτερο.

Μην χάσετε το επόμενο Instagram Live της Vogue Greece με την Sarah Rafferty-1
©Vogue Greece
1/1
Native Share

Tην Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 20:00 (GMT +3) μπείτε στο account της @voguegreece στο Instagram και παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό Instagram live!