ο-alexander-mcqueen-μας-προσκαλεί-στον-μουσικό-κόσμο-139236

Ο Alexander McQueen ανακοινώνει τη νέα πρωτοβουλία #McQueenMusic, προτρέποντας τους φίλους του οίκου να ακούσουν τη μουσική των fashion shows του, από την άνεση του σπιτιού τους.

Ο John Gosling, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα soundtracks των συλλογών για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχει μέχρι στιγμής επεξεργαστεί μια μουσική επιλογή εννέα ωρών, που είναι διαθέσιμη μέσω Spotify. Ο οίκος συνεργάζεται επίσης με τη συνθέτη Isobel Waller-Bridge, άλλα και το London Contemporary Orchestra – οι οποίοι συνέθεσαν και παρουσίασαν το κομμάτι που πλαισίωσε την συλλογή Womenswear Spring/Summer 2020 – για να δημιουργήσουν και εκείνοι με την σειρά τους νέες λίστες αναπαραγωγής που θα μας εμπνεύσουν.

Η νέα πρόταση του βρετανικού οίκου στην εποχή του #stayhome, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διαδικτυακού McQueen Creators project, το οποίο προσκαλεί τους followers του οίκου να δώσουν τη δική τους καλλιτεχνική διάσταση σε αγαπημένα κομμάτια, μέσα από μια επιλογή εικόνων. Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του οίκου που ξεκίνησαν πρόσφατα μέσω Instagram, Twitter και Facebook στο Vogue.gr.

MHT