prince-harry-meghan-markle-λαμπεροί-λίγο-πριν-την-αποχώρη-137817
©Getty Images

Προχωρούν προς το Westminster Abbey – εκείνος με μπλε κοστούμι, εκείνη με σμαραγδί Emilia Wickstead φόρεμα – χαμογελούν και κρατιούνται χέρι χέρι. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στο κάστρο Windsor, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan εμφανίστηκαν για τελευταία φορά επίσημα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας στο ετήσιο Commonwealth Service στο Λονδίνο. Λίγο αργότερα, ακολούθησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, που τους χαιρέτησαν εγκάρδια.

Πέρυσι, τα δύο ζευγάρια ήταν στην επίσημη ακολουθία της Βασίλισσας, ωστόσο φέτος κάθισαν ξεχωριστά, με τα Buckingham και Kensington Palace να μην δίνουν εξηγήσεις για την αλλαγή. Την ώρα της τελετής, παρακολούθησαν την χορωδία, τις προσευχές, καθώς και την ομιλία του πρωθυπουργού Boris Johnson με προσοχή και σεβασμό.

Το εύλογο ερώτημα, ωστόσο, είναι τι θα κάνει το ζευγάρι από εδώ και πέρα, δεδομένου ότι με την αποχώρηση από το παλάτι τα οικονομικά ζητήματα θα τους απασχολήσουν ξανά. Κάποιοι λένε ότι θα ασχοληθούν με την κοινωνική προσφορά και την την υποστήριξη των βετεράνων ή θα ιδρύσουν εταιρεία παραγωγής, ενώ υπάρχουν και συζητήσεις σχετικά με την μετακίνηση τους στο Los Angeles. Όσον αφορά τη νέα τους προσφώνηση, οι τίτλοι θα δώσουν τη θέση τους στα μικρά ονόματα του ζευγαριού, με τον Harry να αποχωρίζεται το «Πρίγκιπας» στις 31 Μαρτίου.

Read more at vogue.com