το-conde-nast-luxury-conference-στην-οθόνη-σας-139121

Είναι το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της παγκόσμιας πολυτέλειας και έχει μια ξεχωριστή οικοδέσποινα. Το Condé Nast Luxury Conference οργανώνεται κάθε χρόνο σε κάποιο μέρος του κόσμου και στο τιμόνι του βρίσκεται η Suzy Menkes, Editor, Vogue International. Η φετινή διοργάνωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει τον Απρίλιο στην Βιέννη, όμως η πανδημία ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν ημερομηνίες και να την προγραμματίζουν τώρα για το τέλος Ιουλίου.

Το Condé Nast Luxury Conference στην οθόνη σας-1
©Condé Nast Luxury Conference
1/2
Native Share

Στο μεταξύ, η Condé Nast ανοίγει τη ψηφιακή βιβλιοθήκη των συνεδρίων, δίνοντας την ευκαιρία στο παγκόσμιο κοινό να παρακολουθήσει χαρακτηριστικές συναντήσεις, συζητήσεις και ομιλίες από προηγούμενες διοργανώσεις. Αυτήν την εβδομάδα, π.χ. η ιστοσελίδα των συνεδριών φιλοξενεί έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ της Βρετανίδας δημοσιογράφου και του Karl Lagerfeld που έγινε στο Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας το 2015, με αφορμή τα 50 χρόνια του Γερμανού δημιουργού στον οίκο Fendi.

https://youtu.be/WjRPcHqViiU

Το Condé Nast Luxury Conference Library παρουσιάζει επίσης μια ομιλία του Alexandre Arnault, Co-CEO της Rimowa, σε συνέδριο που έγινε στη Λισαβόνα το 2018. Στην Πορτογαλία, ο Alexandre Arnault, γιός του Bernard Arnault και της πιανίστριας Helene Mercier Arnault, μίλησε για τη σχέση των millennials με τη μνήμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://vimeo.com/297282815

Στη Βιέννη τον Ιούλιο, η Suzy Menkes θα συνομιλήσει με ισχυρούς παίκτες του χώρου, δίνοντας έμφαση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και την έννοια του inclusivity, καθώς και τις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές που σημειώθηκαν στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη τα τελευταία 30 χρόνια. Όμως, για την ώρα, στον καιρό του εγκλεισμού, η Condé Nast προσαρμόζεται στο διεθνές περιβάλλον και μας μεταφέρει τροφή για σκέψη. Γιατι όπως έλεγε και ο Karl Lagerfeld στη Suzy Menkes στη Φλωρεντία το 2015: «Εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις εποχές και όχι οι εποχές σ’ εμάς».

Το Condé Nast Luxury Conference στην οθόνη σας-2
©Condé Nast Luxury Conference
2/2
Native Share

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενο Condé Nast International Luxury Conference εδώ.