το-lifestyle-brand-themis-z-μπαίνει-στον-αγώνα-κατά-του-covid-19-π-140081
©Courtesy of Themis Z

Oι ημέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και αποτελούν σημαντική πρόκληση τόσο για την κοινωνία ως σύνολο, όσο και για την παγκόσμια οικονομία. Ατομικές και συλλογικές πρωτοβουλίες από όλο τον κόσμο συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης και παρέχουν βοήθεια, συνθέτοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης.

Ανάμεσα σε αυτούς που κινητοποιούνται βρίσκεται και το ελληνικό luxury lifestyle brand THEMIS Z, που μπαίνοντας στη μάχη κατά του Covid-19, θα προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας 1.000 προστατευτικές μάσκες. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και στόχο την κάλυψη των αναγκών στην πρώτη γραμμή, η ιδρύτρια του brand, Θέμις Ζουγανέλη, άλλαξε τη γραμμή παραγωγής της, στρέφοντάς την προσωρινά στη δημιουργία προστατευτικών μασκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το lifestyle brand THEMIS Z μπαίνει στον αγώνα κατά του Covid-19 παράγοντας μάσκες-1
©Courtesy of Themis Z

«Ερχόμενη αντιμέτωπη με την πανδημία ένιωσα την υποχρέωση να συνεχίσω να παράγω ως επιχείρηση, αλλά αυτή τη φορά με στόχο την προσφορά στην κοινωνία που αυτή τη στιγμή το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να διατηρήσω ενεργή τη γραμμή παραγωγής και να αλλάξω το τελικό προϊόν, καταλήγοντας στην παραγωγή προστατευτικών μασκών. Είναι υποχρέωσή μας σε τέτοιες περιόδους να μην σβήνουμε τις μηχανές αλλά να συνεχίζουμε να παράγουμε βοηθώντας όπως μπορούμε την κοινωνία», δηλώνει η δημιουργός. 

Το lifestyle brand THEMIS Z μπαίνει στον αγώνα κατά του Covid-19 παράγοντας μάσκες-2
©Courtesy of Themis Z
Το lifestyle brand THEMIS Z μπαίνει στον αγώνα κατά του Covid-19 παράγοντας μάσκες-3
©Courtesy of Themis Z

Οι έμπειρες μοδίστρες των ατελιέ THEMIS Z αναλαμβάνουν την παραγωγή των μασκών, τηρώντας τα μέτρα προστασίας των αρμόδιων αρχών, τόσο για τις ίδιες, όσο και τις συνεργάτριές τους. Ο προστατευτικός εξοπλισμός που θα προσφέρει το brand THEMIS Z βασίζεται στην χειροποίητη κατασκευή και θα παρέχεται στο Υπουργείο Υγείας ανά 100 κομμάτια, κάθε φορά που εκείνα ολοκληρώνονται στα ατελιέ.

Περισσότερα στο themisz.com