valentino-ss20-h-τσάντα-που-ξεχώρισε-στην-κολεξιόν-141772
©PixelFormula

Μπορεί οι ανοιξιάτικες πασαρέλες να φαντάζουν χιλιόμετρα μακριά από τη νέα μας καθημερινότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματούν να μας εμπνέουν με διαχρονικά κομμάτια και ιστορικά σχέδια.

Ζωηρά χρώματα, μοντέρνες γραμμές και χαρακτηριστικά prints γέμισαν την πασαρέλα του οίκου Valentino για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, θυμίζοντάς μας τη σημασία της δημιουργίας και της αυθεντικότητας. Πρωταγωνίστρια της κολεξιόν, η τσάντα Valentino Garavani Supervee, με το χαρακτηριστικό λογότυπο και τη μινιμαλιστική αισθητική που συμβολίζει την κληρονομιά του Maison Valentino.

Valentino SS20: H τσάντα που ξεχώρισε στην κολεξιόν της Άνοιξης-1
©Courtesy of Valentino

To γράμμα V τοποθετείται στο κέντρο της τσάντας, σε νέα εκδοχή που εξελίσσεται ανά τα χρόνια, και ενσαρκώνει την ανάγκη του οίκου για εξέλιξη και αισιοδοξία. Ο σχεδιασμός της αγκαλιάζει τις καθαρές και ακριβείς γραμμές, επανερμηνεύοντας την iconic V Signature logo, μία τσάντα-σύμβολο που «διηγείται» την ιστορία του Maison Valentino εδώ και 50 χρόνια.

Valentino SS20: H τσάντα που ξεχώρισε στην κολεξιόν της Άνοιξης-2
©Courtesy of Valentino

Ο Pierpaolo Piccioli εμπνεύστηκε από αυτήν και δημιούργησε την Valentino Garavani SuperVee bag, δίνοντας μας ένα σχέδιο με σύγχρονη αισθητική και μεγάλη ιστορία. Θέτοντας τη μόδα στο επίκεντρο, μετέφερε την αίσθηση του δυναμισμού και της αυτοπεποίθησης, με μία τσάντα που δεν ξεχνά την αξία της.

Valentino SS20: H τσάντα που ξεχώρισε στην κολεξιόν της Άνοιξης-3
©Courtesy of Valentino

Ανακαλύψτε όλες τις εκδοχές της Valentino Garavani Supervee bag εδώ.