vogue-global-conversations-οι-άνθρωποι-της-μόδας-μιλούν-για-139109
©VGC

Δεν υπάρχει βιομηχανία που να μην έχει δεχτεί τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19. Τους δύο τελευταίους μήνες, ο κόσμος της μόδας αντέδρασε στην εξάπλωση του ιού με δημιουργικότητα, αίσθημα ομόνοιας και εφευρετικότητα. Οι επιχειρήσεις μαζεύουν χρήματα για τα περιστατικά του COVID-19 και οι σχεδιαστές αλλάζουν δημιουργική κατεύθυνση για να παράξουν προστατευτικό εξοπλισμό για νοσοκομεία και μάσκες για πολίτες.

Θέλοντας να μιλήσει για τις προσπάθειες της βιομηχανίας, καθώς και για το μέλλον της μόδας μετά την κρίση, η Vogue ξεκινά την επόμενη εβδομάδα έναν κύκλο συνομιλιών σε παγκόσμιο επίπεδο, σε συνεργασία με το Vogue Global Network και το Vogue Runway.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι στην αντιμετώπιση των ίδιων ζητημάτων και προκλήσεων», λέει η Anna Wintour, Editor in Chief American Vogue, Artistic Director US, Global Content Advisor, Condé Nast. «Αυτές οι συνομιλίες είναι μια ευκαιρία για εμάς να συναντηθούμε, να συνδεθούμε και να θυμηθούμε ότι είμαστε μια παγκόσμια κοινότητα. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και να αντλήσω έμπνευση από τις συζητήσεις της επόμενης εβδομάδας».

Οι τέσσερις ημέρες συνομιλιών θα πραγματοποιηθούν στο Zoom και θα περιλαμβάνουν συζητήσεις μεταξύ διευθυντών της Vogue, σχεδιαστών και ανθρώπων της μόδας. Θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επηρεάζουν τη βιομηχανία της μόδας, από την επίδραση της καραντίνας και της απομόνωσης στη δημιουργικότητα και το σχεδιασμό, στο μέλλον του λιανικού εμπορίου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Vogue Global Conversations: Οι άνθρωποι της μόδας μιλούν για το μέλλον της-1
©VGC

Τα πάνελ θα συντονίζονται από μια διεθνή ομάδα διευθυντών της Vogue, όπως ο Edward Enninful της British Vogue, η Eugenia de la Torriente της Vogue España, η Angelica Cheung της Vogue China, ο Emanuele Farneti της Vogue Italia και της L’Uomo Vogue και η Nicole Phelps από το Vogue Runway.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες, συναντάμε τους Marc Jacobs, Kenneth Ize, Stella McCartney, Gabriela Hearst, Olivier Rousteing (Balmain), Cédric Charbit (Balenciaga), Natacha Ramsay-Levi (Chloe), Virgil Abloh (Louis Vuitton, Off-White), Stephanie Phair (Farfetch και Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας), Remo Ruffini (Moncler), Vittorio Radice (La Rinascente), Pete Nordstrom (Nordstrom) και Pierre-Yves Roussel (Tory Burch).

Ο κύκλος των συζητήσεων θα γίνεται καθημερινά στο Zoom από τις 14 Απριλίου έως τις 17 Απριλίου στις 9 π.μ. Νέα Υόρκη (EST), 4 μ.μ Αθήνα (GMT+3). Τα κυριότερα σημεία της κάθε συζήτησης θα ανεβαίνουν αμέσως στις ιστοσελίδες όλων των Vogue.

Εγγραφείτε εδώ για το The Future of Creativity με τους Edward Enninful, Marc Jacobs και Kenneth Ize και για το The Future of Sustainability με τους Eugenia de la Torriente, Stella McCartney και Gabriela Hearst στις 14 Απριλίου στις 4 μ.μ.

Εγγραφείτε εδώ για το The Future of Fashion Shows με τους Nicole Phelps, Cedric Charbit, Olivier Rousteing και Natacha Ramsay-Levi στις 15 Απριλίου στις 4 μ.μ.

Εγγραφείτε εδώ για το The Future of E-Commerce με τους Angelica Cheung, Virgil Abloh, Stephanie Phair και Remo Ruffini στις 16 Απριλίου στις 4 μ.μ.

Εγγραφείτε εδώ για το The Future of Brick and Mortar με τους Emanuele Farneti, Vittorio Radice, Pete Nordstrom και Pierre-Yves Roussel στις 17 Απριλίου στις 4 μ.μ.