αυτά-είναι-τα-6-πιο-δημοφιλή-haircut-για-το-φθι-286127
©Acielle /Style Du Monde

Οι νέες σεζόν φέρνουν αλλαγές και ποια πιο κατάλληλη περίοδος από το φθινόπωρο για να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας και να υποδεχθούμε τη νέα πραγματικότητα με ανανεώμενη διάθεση και στιλ;

Από το backstage των catwalks, στο street style, η έμπνευση είναι άφθονη και τα haircut trends μπροστά μας για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μας αλλά και στην προσωπικότητά μας. Ανάλαφρα καρέ, μακριά και layered mermaid hair όπως και νέες αφίξεςι σαν το bixie cut, μας ξεσηκώνουν να τολμήσουμε και να μπούμε στο φθινόπωρο με τον πιο stylish τρόπο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 6 πιο δημοφιλή haircut αυτή τη στιγμή:

Mermaid hair

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-1
©Phil Oh

Τα πολύ μακριά μαλλιά που αγγίζουν τη μέση είναι τάση και φέτος αλλά με μερικά twists. Τώρα στο παιχνίδι μπαίνουν τα layers, οι αφέλειες και ασυμμετρίες. Στόχος; Τα μακριά μαλλιά να δείχνουν όσο πιο πλούσια και πυκνά γίνεται χωρίς να χρειαστεί να χάσουν ούτε πόντο από το μήκος τους.

Bixie

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-2
©Phil Oh

Το bixie cut είναι ένα πιο μακρύ pixie που μοιάζει με bob, δηλαδη καρέ. Είναι φρέσκο, νεανικό και ιδανικό για να χαρίσετε αυτή τη κοριτσίστικη ανεμελιά στο στιλ σας.

Curly 

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-3
©Acielle /Style Du Monde

Τα φυσικά μαλλιά είναι πρώτα στις τάσεις για αυτό και φέτος θα προτείνουμε στα κορίτσια με σγουρά μαλλιά να μην τα πειράξουν καθόλου. Να τα αφήσουν φουντωτά και natural, ενισχύοντάς τα με προϊόντα για να διατηρούνται οι μπούκλες.

Butterfly hair

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-4
©Acielle /Style Du Monde

Τα πλούσια μαλλιά της δεκαετίας του εβδομήντα με τις αφέλειες στο ύψος των ζυγωματικών είναι το μεγάλο στοίχημα αυτού του φθινοπώρου. Μπορείτε να το δοκιμάσετε όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας, αρκεί να είναι αρκετά πυκνά ώστε να μπορεί να αναδειχθεί το κούρεμα.

Wavy ball cut

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-5
©Acielle /Style Du Monde

Κοντά μαλλιά με όγκο; Οι τάσεις λένε ναι! Απογειώστε τα με αφέλειες και έχετε το απόλυτο κούρεμα για τη νέα σεζόν.

Bob haircut

Αυτά είναι τα 6 πιο δημοφιλή haircut για το φθινόπωρο 2023-6
©Acielle /Style Du Monde

Όσες τάσεις και αν έρθουν, το καρέ δεν θα βγει ποτέ εκτός. Ίσιο, με μύτες, αυστηρό ή με layers, κάθε εκδοχή του είναι in και περιμένει να την υιοθετήσετε.

Διαβάστε επίσης | French Style: Tα 5 φθινοπωρινά hairstyles που κάνουν τώρα οι Γαλλίδες