Chanel
Chanel
Chanel

Chanel Factory 5 collection: Τα νέα beauty products που θα γίνουν συλλεκτικά

Ελάχιστα beauty products έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το status του all-time classic αρώματος Chanel No5. Καθώς φέτος γιορτάζει τα εκατό του χρόνια, ο οίκος Chanel κυκλοφορεί μια limited-edition συλλογή, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας.

To Chanel No 5, το πιο iconic άρωμα όλων των εποχών και αγαπημένο της Marilyn Monroe, έκλεισε φέτος τα 100 χρόνια και ο οίκος Chanel δημιούργησε πολλές εκπλήξεις για τον εαορτασμό του. Αυτή τη φορά μας συστήνει την Chanel Factory 5 Collection, μια limited edition συλλογή ομορφιάς εμπνευσμένη από την ιστορία του αρώματος Chanel No 5 και από τη διαχρονική συσκευασία του.

Η Chanel Factory 5 Collection περιλαμβάνει 17 προϊόντα ομορφιάς όπως αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, έλαιο σώματος, bath tablets, όλα με τη χαρακτηριστική εσάνς του Chanel No 5. Τα νέα beauty products τοποθετήθηκαν σε αναπάντεχες συσκευασίες που θυμίζουν δοχεία χρώματος, ανταλλακτικά για σαπούνι, βερνίκια για παπούτσια, εμπνευσμένα εν μέρει από το περίφημο ασημένιο εργαστήριο Factory του Andy Warhol στην καρδιά του Μανχάταν.


©Chanel

Πολλά έχουν αλλάξει από το 1921 όταν και κυκλοφόρησε το άρωμα Chanel No 5, υπάρχει κάτι όμως που παραμένει ανέγγιχτο στο χρόνο. Είναι η μυρωδιά του και η πολυτελής αίσθηση, αυτή η εμπειρία που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Η Chanel Factory 5 Collection αποδεικνύει και την τεράστια επίδραση του συγκεκριμένου αρώματος που αντέχει στο χρόνo, συνεχίζοντας να αποτελεί αντικείμενο πόθου.


©Chanel

©Chanel

©Chanel

Διαβάστε επίσης | Chanel Cruise 21/22: Οι 10 τάσεις του show

Scroll to Top