έμφαση-στα-μάτια-tα-eye-look-που-ξεχωρίσαμε-απ-160758

Beauty SS21: Από τη στιγμή που η χρήση της προστατευτικής μάσκας έγινε απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε δραστηριότητά μας στον έξω κόσμο, η βιομηχανία της ομορφιάς υποδέχθηκε ένα νέο «μανιφέστο» που, με λίγα λόγια, έστρεφε την προσοχή όλων στα μάτια. Τα κραγιόν δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να αποτελούν το απόλυτο go-to καλλυντικό, επομένως τα eye look ήταν αυτά που έπρεπε να είναι προσεγμένα, δυναμικά και on point.

H τάση αυτή έφτασε φυσικά και στις πασαρέλες, όπου είδαμε τους μεγαλύτερους σχεδιαστές να ποντάρουν στο τονισμένο βλέμμα, τις σκούρες αποχρώσεις και την επαναστατικότητα των smokey eyes. Μαύρο μολύβι, eyeliner και σκούρες σκιές, είχαν την τιμητική τους σε Chloé, Christian Dior, Giambattista Valli, Valentino και Chanel, χαρίζοντας στα μοντέλα το μακιγιάζ που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Όσον αφορά το σχήμα, το cat eye είχε φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι εξωτερικές γωνίες των ματιών ήταν έντονα χρωματισμένες και τραβηγμένες προς τα έξω. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν ως επί το πλείστων φυσικό και «ήσυχο», το δέρμα είχε natural λάμψη και τα χείλη ολοκλήρωναν το look με την εφαρμογή gloss σε γήινες αποχρώσεις.

Έμφαση στα μάτια: Tα eye look που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της Άνοιξης-1
©Pixelformula
1/5
Native Share
Έμφαση στα μάτια: Tα eye look που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της Άνοιξης-2
©Pixelformula
2/5
Native Share
Έμφαση στα μάτια: Tα eye look που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της Άνοιξης-3
©Pixelformula
3/5
Native Share
Έμφαση στα μάτια: Tα eye look που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της Άνοιξης-4
©Pixelformula
4/5
Native Share
Έμφαση στα μάτια: Tα eye look που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της Άνοιξης-5
©Pixelformula
5/5
Native Share

Διαβάστε επίσης | Love is in the hair: 6 hot αλλαγές για το χρώμα των μαλλιών σας

MHT