έντονο-βλέμμα-και-glossy-χείλη-το-μακιγιάζ-τ-209139
©Acielle/Style du Monde

Ο οίκος Chanel πραγματοποίησε το πιο viral show της Couture Week με την Charlotte Casiraghi να κάνει την εμφάνιση της πάνω σε ένα άλογο, αντλώντας επιρροές από τον κόσμο της ιππασίας. Τα αυστηρά cuts και οι graphic αναφορές των ρούχων ταίριαξαν απόλυτα με τα beauty looks που είδαμε στα catwalks, προσφέροντας ένα φυσικά elegant αποτέλεσμα.

Όλη η ένταση δόθηκε στα μάτια των μοντέλων. Το βλέμμα ήταν έντονο και εντυπωσιακό, με δύο τριγωνικά wings να δημιουργούν αυτό το τόσο bold eye make-up.  Στην ουσία βλέπουμε ένα πιο έντονο wing από μαύρο eyeliner να ξεκινά από την εσωτερική γωνία του ματιού και να καταλήγει προς τα έξω με ανοδική φορά και ακριβώς από κάτω ένα δεύτερο αλλά πιο λεπτό, που κάνει αυτό το μακιγιάζ τόσο ιδιαίτερο.

Έντονο βλέμμα και glossy χείλη: Το μακιγιάζ της άνοιξης-1
©Acielle/Style du Monde

Το look τελειοποίησε το λαμπερό gloss που εφαρμόστηκε στα χείλη, προσφέροντας ένα φρέσκο και νεανικό vibe που έκανε αρμονική αντίθεση με το έντονο βλέμμα αλλά και το υπόλοιπο make-up. Όσον αφορά τα χτενίσματα του show, είδαμε την επιστροφή της πλαϊνής χωρίστρας με χαλαρό, χαμηλό ponytail χωρίς ίχνος φριζαρίσματος. Το εντυπωσιακό hairstyle επιμελήθηκε ο Damien Boissinot.

Έντονο βλέμμα και glossy χείλη: Το μακιγιάζ της άνοιξης-2
©Acielle/Style du Monde

Μπορείτε πολύ εύκολα να υιοθετήσετε και εσείς το συγκεκριμένο look, που αποτελεί ιδανικό trick για να τονίσει βλέμμα και χείλη και προσφέροντας ένα εντυπωσιακό, chic αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης | Chin bob: Αυτό το καρέ θα σας σώσει από κάθε bad hair day

MHT