έξυπνη-τεχνολογία-η-ultra-smart-pro-collagen-της-elemis-αποτρέπ-172605

Χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία της, η νέα σειρά Ultra Smart Pro-Collagen της Elemis αποτρέπει εκ των έσω τη γήρανση.

Η μάχη με τον χρόνο πρέπει να ξεκινάει νωρίς για να είναι νικηφόρα. Γύρω στα τριάντα γίνεται φανερή η ανομοιομορφία στο δέρμα, που γρήγορα οδηγεί σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες και απώλεια ελαστικότητας, αν δεν ληφθούν μέτρα. Δηλαδή, καθημερινή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως αυτά της νέας σειράς της Elemis, Ultra Smart Pro-Collagen, που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα χάρη στην κλινικά αποδεδειγμένη συνέργεια των ενεργών συστατικών της και στην τεχνολογία έξυπνης διανομής τους.

Έξυπνη τεχνολογία: Η Ultra Smart Pro-Collagen της Elemis αποτρέπει εκ των έσω τη γήρανση-1
©Elemis
1/4
Native Share

Συγκεκριμένα, η Ultra Smart Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream προσαρμόζεται στις μικρο-κλιματικές αλλαγές και εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον φυσικό φραγμό, ενώ παράλληλα απαλύνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, βελτιώνοντας την ελαστικότητα.

Ο ορός Ultra Smart Pro-Collagen Complex 12 Serum, εμπλουτισμένος με 12 εκχυλίσματα από φύκια, απαλύνει επίσης τις βαθιές γραμμές και ρυτίδες, χαρίζοντας πιο νεανική όψη σε μόλις 28 ημέρες. Το μυστικό του κρύβεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra Smart Drone Peptide, με δύο πεπτίδια, το ένα μέσα στο άλλο, που με τη χρήση της τεχνολογίας πλοήγησης το εξωτερικό καθοδηγεί το εσωτερικό σε συγκεκριμένες περιοχές, για να τις ενυδατώσει βαθιά.

Έξυπνη τεχνολογία: Η Ultra Smart Pro-Collagen της Elemis αποτρέπει εκ των έσω τη γήρανση-2
©Elemis
2/4
Native Share

Στη συνέχεια, η κρέμα Ultra Smart Pro-Collagen Night Genius υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος ενώ κοιμάστε: ενυδατώνει, απαλλάσσει από το οξειδωτικό στρες και ενεργοποιεί τις διαδικασίες επανόρθωσης.

Έξυπνη τεχνολογία: Η Ultra Smart Pro-Collagen της Elemis αποτρέπει εκ των έσω τη γήρανση-3
©Elemis
3/4
Native Share

Για έξτρα ενυδάτωση, μην παραλείψετε την εμπλουτισμένη με την τεχνολογία Ultra Smart Aqua Shuttle δροσερή Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask, που προσφέρει άμεση ενυδάτωση, τονώνει το περίγραμμα και επαναφέρει τη φωτεινότητα.

Έξυπνη τεχνολογία: Η Ultra Smart Pro-Collagen της Elemis αποτρέπει εκ των έσω τη γήρανση-4
©Elemis
4/4
Native Share

Για την περιοχή των ματιών, οι έξυπνες θεραπείες Ultra Smart Pro-Collagen Eye Treatment Duo ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και αποσυμφορούν τους μαύρους κύκλους, το ανάλαφρο Ultra Smart Pro-Collagen Morning Eye Balm καταπολεμά το πρήξιμο και συσφίγγει χάρη στο Ultra Smart Triple Targeted Dermal Complex, ενώ η κρέμα Ultra Smart Pro-Collagen Evening Eye Cream, με την Ultra Smart Slow Release Dermal Technology και το καινοτόμο σύμπλεγμα Ultra Smart Line Fighting Complex, γεμίζει και τονώνει την περιοχή, λειαίνοντας επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες.

Περισσότερα στο www.elemis-greece.com

MHT