φρύδια-οι-5-τάσεις-για-το-2023-254855
©Meghan Roche/Instagram

Τα φρύδια είναι αυτή η λεπτομέρεια που πλαισιώνει το πρόσωπο και μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, τονίζοντας το βλέμμα ή και τις γωνίες σας. Το πιο βασικό είναι να βρείτε το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να γεννιούνται πολλές νέες τάσεις στα φρύδια, ανάλογα με τα τελευταία, ορίζοντας την επιστροφή στην αισθητική παλαιότερων δεκαετιών με μια πιο φρέσκια προσέγγιση.

Απέχουμε μια ανάσα από το 2023, οπότε κάνουμε zoom σε όλα τα νέα brow trends που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά. Λεπτά φρύδια που επιστρέφουν από τα 90s, έντονα φρύδια ή feathery; Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πειραματιστείτε, επιλέγοντας το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό σας.

Τα skinny φρύδια

Η Bella Hadid έχει ήδη υιοθετήσει την τάση στα φρύδια που συγκεντρώνει 86 εκατομμύρια views στο TikTok. Όλα δείχνουν πως το 2023, τα πολύ λεπτά φρύδια θα αποκτήσουν περισσότερους οπαδούς.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Τα φυσικά φρύδια

H clean girl αισθητική αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από τις γυναίκες και ειδικά από τη Generation Z. Τα φρύδια είναι σχεδόν φυσικά, που σημαίνει πως χρησιμοποιείτε ελάχιστα ή και καθόλου το τσιμπιδάκι. Απλά τα χτενίζετε προς τα πάνω με ένα βουρτσάκι.

Φρύδια: Οι 5 τάσεις για το 2023-1
©ReignJudge/Instagram

Τα tattooed φρύδια

Είναι τα φρύδια που δείχνουν πάντα τέλεια, αλλά όχι fake. Για να τα πετύχετε ακολουθείτε την microblending τεχνική, γεμίζοντας τυχόν κενά ώστε τα φρύδια να είναι πλούσια και περιποιημένα.

Τα bleached φρύδια

Η πιο αμφιλεγόμενη τάση που συγκεντρώνει 136 εκατομμύρια views στο TikTok. Τα bleached φρύδια είναι ένα beauty statement που έχουν τολμήσει celebrities όπως η Kendall Jenner. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, τα φρύδια επιστρέφουν στο αρχικό χρώμα τους.

Φρύδια: Οι 5 τάσεις για το 2023-2
©Kendall Jenner/Instagram

Τα fluffy φρύδια

Τα έντονα φρύδια μπορεί να είναι τάση, πρέπει όμως να δείχνουν και περιποιημένα. Για να πετύχετε αυτό το εφέ μπορείτε να δοκιμάσετε την brow lamination τεχνική, που σταθεροποιεί τα φρύδια προς τα πάνω για μερικές εβδομάδες και γεμίζει τυχόν κενά.

Φρύδια: Οι 5 τάσεις για το 2023-3
©Meghan Roche/Instagram

Διαβάστε επίσης | 7 modern basics για best dressed χειμερινές εμφανίσεις

MHT