η-νέα-γενιά-του-skincare-προσφέρει-φως-και-λάμ-182468
©La Prairie

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για το ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για να αποκτήσετε την αψεγάδιαστη εικόνα μιας σταρ που έχετε κάνει screenshot στο κινητό σας; Πάρα πολλές, είμαστε σίγουροι, αφού η φωτεινή επιδερμίδα είναι ζητούμενο για όλες τις γυναίκες.

Η πρωτοπόρος La Prairie αντιλαμβάνεται αυτή την ανάγκη και παρουσιάζει φέτος την ανανεωμένη συλλογή Pure Gold με κύριο συστατικό τον χρυσό και όλες τις πολύτιμες ιδιότητές του, εμπνευσμένη από την ανεπιτήδευτη λάμψη της “χρυσής ώρας” στην κορυφή των Άλπεων. 

Η νέα γενιά του skincare προσφέρει φως και λάμψη στο πρόσωπο-1
©La Prairie

Αυτή περιλαμβάνει το προηγμένο Pure Gold Diffusion System, ένα στοχευμένο σύστημα που ενεργεί σε βάθος παρέχοντας άμεση λάμψη και ενδυναμώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα χαρίζοντάς του ελαστικότητα και φως. Αυτό λειτουργεί σε τρεις φάσεις: τα σωματίδια χρυσού έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, ακολουθεί έντονη έγχυση ενεργών συστατικών αναπλήρωσης που θρέφουν και αναζωογονούν, ενώ στη συνέχεια απελευθερώνονται σταδιακά τα ενεργά συστατικά αναπλήρωσης που συνδέονται με νανοσωματίδια χρυσού, ενισχύοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων και βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος. 

Η νέα γενιά του skincare προσφέρει φως και λάμψη στο πρόσωπο-2
©La Prairie

Η συλλογή Pure Gold αποτελείται από τρεις ξεχωριστές φόρμουλες που αποκαθιστούν τη λάμψη μειώνοντας τον αντίκτυπο των περιβαλλοντικών και φυσιολογικών αλλαγών.

Mια ή δυο σταγόνες από τον πλούσιο ορό Pure Gold Radiance Concentrate ανανεώνουν, τελειοποιούν την υφή και εξισορροπούν τον τόνο της επιδερμίδας. 

Η νέα γενιά του skincare προσφέρει φως και λάμψη στο πρόσωπο-3
©La Prairie

Η ενυδατική κρέμα Pure Gold Radiance Cream με τη λάμψη καθαρού χρυσού, θρέφει, ενυδατώνει και λειαίνει, βελτιώνοντας ορατά την όψη της επιδερμίδας.

Η νέα γενιά του skincare προσφέρει φως και λάμψη στο πρόσωπο-4
©La Prairie

Τελευταίο απαραίτητο βήμα η Pure Gold Radiance Eye Cream που ενυδατώνει την περιοχή των ματιών, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση μαύρων κύκλων και ενισχύει τη λάμψη.

Η νέα γενιά του skincare προσφέρει φως και λάμψη στο πρόσωπο-5
©La Prairie

Ασφαλώς, η επιλογή του χρυσού για τις εξωτερικές συσκευασίες των προϊόντων δεν είναι τυχαία, αφού συμβολίζουν και αυτά με τη σειρά τους τη λάμψη λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα και γίνονται στολίδια για το μπάνιο σας.

MHT