shutterstock
shutterstock
shutterstock

Wispy Bangs: Οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα

Σγουρά ή ίσια, δεν έχει σημασία, γιατί αυτές οι αφέλειες κολακεύουν όλα τα hairstyles.

Ψάχνοντας για το πιο ωραίο κούρεμα με αφέλειες που είδαμε στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές κολεξιόν των σχεδιαστών, συνειδητοποιήσαμε ότι οι ανοιχτές και αρκετά αραιές αφέλειες που πέφτουν στο ύψος των φρυδιών είναι μια από τις πιο σοφιστικέ και classic επιλογές που μπορούμε να κάνουμε. Valentino, Armani Privé και Chanel συμπεριέλαβαν το συγκεκριμένο κούρεμα στα beauty looks της πασαρέλας, προσέχοντας ωστόσο να το προσαρμόσουν στο σχήμα του προσώπου κάθε μοντέλου.


©@margotrobbie

Ενώ οι ίσιες αφέλειες ταιριάζουν περισσότερο στα οβάλ και τριγωνικά πρόσωπα, οι “wispy bangs” όπως λέγονται, έχουν κερδίσει την εύνοια των γυναικών καθώς ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, και κυρίως στα πιο μακρόστενα, χάρη στο ανάλαφρο και φυσικό τελείωμά τους. Επίσης, για τις γυναίκες με λίγα και λεπτά μαλλιά, αυτές οι αφέλειες είναι ιδανικές για να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση έξτρα όγκου στην κορυφή των μαλλιών, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια και φουντωτά.


©@zendaya

Σγουρά ή ίσια, δεν έχει σημασία ποιο είναι το στιλ των μαλλιών σας, αν επιθυμείτε να κόψετε αυτές τις αφέλειες. Celebrities όπως η Dakota Johnson έχουν κάνει τις “wispy bangs” μέρος της προσωπικότητάς τους, και άλλες όπως οι  Katy Perry, Zendaya και Margot Robbie τις έχουν δοκιμάσει περιστασιακά και σε διάφορες παραλλαγές για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς να χρειαστεί να πειραματιστούν υπερβολικά.


©shutterstock

Αν λοιπόν θέλετε να αναβαθμίσετε το κούρεμά σας, αλλά όχι να βγείτε από τα νερά σας, ένα hairstyle με μακριές, χυτές αφέλειες που περιγράφουν ελαφρά το σχήμα του προσώπου και δίνουν όγκο είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή!

Διαβάστε επίσης | Flob: Το νέο καρέ κούρεμα που πρέπει να ξέρετε

Scroll to Top