La Prairie
La Prairie
La Prairie

Η ανανεωμένη συλλογή που σταματάει άμεσα τη γήρανση της επιδερμίδας

Η La Prairie αντιμετωπίζει την αντιγήρανση υπό ένα νέο πρίσμα και με την ανανεωμένη συλλογή Platinum Rare προσφέρει άμεση αποκατάσταση που διαρκεί.

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τη La Prairie, έναν από τους πλέον πολυτελείς οίκους της παγκόσμιας κοσμετολογίας, που παρουσιάζει την ανανεωμένη συλλογή Platinum Rare Haute – Rejuvenation με αποκλειστική τεχνολογία πλατίνας. Φυσικά, στην καρδιά της κρύβεται -όπως και σε όλα τα προϊόντα του Οίκου- το πατενταρισμένο αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα La Prairie (το μυστικό “όπλο” της από την ίδρυση της το 1978) που παρέχει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, την ενυδατώνει και την προστατεύει.


©La Prairie

Το νέο, αποκλειστικό πολυπεπτίδιο πλατίνας, δρα σε πολλαπλά επίπεδα για να αυξηθεί η κυτταρική ανανέωση. Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια της La Prairie ανακάλυψαν πως ένα ισχυρό σύμπλεγμα τριών διαφορετικών πεπτιδίων, προσαρτημένων σε σφαιρικά σωματίδια πλατίνας, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας, προστατεύει τα βασικά κύτταρα αναβαθμίζοντας την επικοινωνία μεταξύ τους, αυξάνει την απορροφητικότητα των συστατικών και προστατεύει το μηχανισμό επανόρθωσης του φυσικού DNA.


©La Prairie

Κορυφαία σε αυτή τη συλλογή είναι η αντιγηραντική κρέμα Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream που χαρίζει άμεσα λείο δέρμα, νεανική λάμψη και σφριγηλότητα. Πριν από την εφαρμογή της σε καθαρό δέρμα, απλώστε λίγες σταγόνες από το pre-serum Platinum Rare Life-Lotion και τον ορό Platinum Rare Haute-Rejuvenation Elixir για άμεση λείανση.


©La Prairie

©La Prairie

Για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα, εφαρμόστε παράλληλα τον ορό ματιών Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir και την κρέμα Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream, που απαλύνουν τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Μην παραλείψετε το Platinum Rare Haute-Rejuvenation Νight Elixir με ιδιαίτερα συμπυκνωμένη σύνθεση, που διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας βελούδινη όψη στην επιδερμίδα σας.


©La Prairie

©La Prairie

Aνακαλύψτε περισσότερα στο laprairie.com

Scroll to Top