ιταλικό-μανικιούρ-to-trick-για-κομψά-νύχια-232286
©Tom Bachik/Instagram

Όλοι γνωρίζουν το κομψό γαλλικό μανικιούρ σε κάθε εκδοχή του, τώρα όμως το ενδιαφέρoν στρέφεται στο ιταλικό μανικιούρ, που έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση. Πρόκειται για το νέο αγαπημένο μανικιούρ των nail artists, που δείχνει ακόμα και τα κοντά νύχια πιο μακριά, clean και super elegant.

Το ιταλικό μανικιούρ είναι στην ουσία μια τεχνική βαφής, που δημιουργεί αυτό το εφέ στα νύχια. Ο στόχος είναι να εφαρμόσετε το βερνίκι με μεγάλη προσοχή, αφήνοντας ένα πολύ μικρό κενό στο πλαϊνά, και χωρίς να αγγίξετε τις άκρες. Στην συνέχεια με το ίδιο χρώμα και χρησιμοποιώντας ένα πολύ λεπτό πινέλο, ζωγραφίζετε δύο κάθετες γραμμές στα πλαϊνά, δημιουργώντας στην ουσία ένα πλαίσιο. Ένα άλλος τρόπος να υιοθετήσετε το ιταλικό μανικιούρ, είναι να εφαρμόσετε το βερνίκι ακολουθώντας ένα σχήμα U και αφήνοντας ελάχιστο κενό ανάμεσα στα νύχια και το δέρμα.

Ιταλικό μανικιούρ: Σε ποια νύχια ταιριάζει;

Στην ουσία ο στόχος του ιταλικού μανικιούρ, είναι να δείχνει ακόμα και τα πολύ κοντά νύχια πιο μακριά, σαν αμυγδαλωτά. άλλωστε πρόκειται γι’ αυτό το σχήμα που κολακεύει περισσότερο τα νύχια. Το italian manicure εφαρμόζεται σε στρογγυλά ή οβάλ νύχια και όχι σε τετράγωνα.

Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε το ιταλικό μανικιούρ, τότε σημειώστε πως ταιριάζει περισσότερο σε μονόχρωμα νύχια, ώστε το εφέ να είναι ομοιόμορφο. Είτε επιλέξετε milky αποχρώσεις, είτε πιο σκούρα χρώματα όπως το μπλε ή το κόκκινο, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα δείχνει ultra θηλυκό. Εναλλακτικά επιλέξτε μια απόχρωση που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

@thehotblendofficial

Italian Nail Paiting Technique 🇮🇹🫶#buildergel #biab #gelnails #nailtech

♬ Sky Aesthetic – Tollan Kim

Οι celebrities όπως η Selena Gomez, έχουν ήδη υιοθετήσει τη νέα hot τάση στα νύχια, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να υποκύψουμε στο ιταλικό μανικιούρ πριν τις διακοπές.

Διαβάστε επίσης | 6 χρώματα μαλλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας πριν το καλοκαίρι

MHT