καλεσμένη-σε-γάμο-5-χτενίσματα-που-πρέπ-282069
©Phil Oh

Οι γάμοι του καλοκαιριού είναι μπροστά μας και πάντα το hairstyle που θα πλαισιώσει τις εμφανίσεις μας είναι μια πρόκληση που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Κομψό, διακριτικό αλλά και με twist, το χτένισμα που πάντα αναζητούμε είναι αυτό που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας και ταυτόχρονα θα χαρίσει έξτρα πόντους στο outfit που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε. Από την κλασική ψηλή αλογοουρά, στο σοφιστικέ σινιόν με τη χωρίστρα στο πλάι, το street style έχει πάντα όλη την απαραίτητη έμπνευση για να κλέψουμε ιδέες.

Μερικές από τις πιο ωραίες τις έχουμε ήδη συγκεντρώσει παρακάτω:

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε-1
©Phil Oh

Το κομψό σινιόν είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για να απογειώσετε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Για τις ειδικές περιστάσεις ωστόσο, δοκιμάστε να του δώσετε twist κάνοντας χωρίστρα στο πλάι και σταθεροποιώντας τα μαλλιά με gel.

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε-2
©Phil Oh

Το απόλυτο καλοκαιρινό hairstyle που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού είναι τα beach waves που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται σαν να έχουν βγει μόλις από τη θάλασσα. Effortless και chic, αυτό το χτένισμα θα γίνει ο μπαλαντέρ μας για κάθε καλοκαιρινό κάλεσμα.

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε-3
©Phil Oh

Κάτι φρέσκο και κοριτσίστικο που σίγουρα θα προτείναμε να δοκιμάσετε είναι το half-half hairstyle. Το πάνω μέρος των μαλλιών πιάνεται ψηλά, ενώ το υπόλοιπο παραμένει κάτω, χαρίζοντας έναν πολύ φυσικό όγκο στο τελικό χτένισμα.

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε-4
©Acielle/ StyleDuMonde

Easy, καλακευτική και διαχρονική, η αλογοουρά είναι το μίνιμαλ χτένισμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη με κάθε outfit. Ειδικά αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο μακιγιάζ και τα κοσμήματά σας, είναι ο ιδανικός τρόπος να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας.

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε-5
©Phil Oh

Less is more- ένα sleek και ίσιο καρέ δεν μπορεί να ποτέ να πάει λάθος, αντιθέτως είναι η απόλυτη πρόταση για να χαρίσετε σοφιστικέ πινιλιές στο look σας.

Διαβάστε επίσης | Τα 5 must-try μποτάκια του φθινοπώρου για να είστε ένα βήμα μπροστά

MHT