Με το Active Serum της iS Clinical πείτε αντίο στα σημάδια της γήρανσης & της ακμής

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Με το Active Serum της iS Clinical πείτε αντίο στα σημάδια της γήρανσης & της ακμής

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
iS Clinical
iS Clinical

Η γήρανση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες δρα κρυφά, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, και τα αποτελέσματά της –ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφος τόνος– γίνονται ορατά αργότερα. Για να μη συμβεί αυτό, χρειάζεστε έναν πολύ δυνατό σύμμαχο, όπως ο υπερ-δραστικός ορός Active Serum της iS Clinical, που με συστηματική χρήση παρεμβαίνει εκεί που υπάρχει ανάγκη, ώστε να τονωθούν οι κυτταρικές λειτουργίες και να επιτευχθεί αναγέννηση σε πολλά επίπεδα. Προϊόν εξειδικευμένης τεχνολογίας, είναι βασισμένος σε βότανα με φαρμακευτική δράση –ζαχαροκάλαμο που αυξάνει τον κυτταρικό κύκλο, εκχύλισμα Arbutin, Bilberry και μανιταριών για λάμψη και εκχύλισμα λευκού φλοιού ιτιάς για απολέπιση– και κάνει τη διαφορά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, αφομοιώνεται άμεσα και, εκτός από τα σημάδια γήρανσης, καταπολεμά την ακμή και προλαβαίνει την υπέρχρωση, βελτιώνοντας ορατά τον τόνο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.


©Active Serum της iS Clinical

Η iS Clinical είναι ένα κορυφαίο αμερικανικό brand και το Active Serum ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της. Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ Μαργαρίτα Βεργολιά, μας είπε σχετικά με την iS Clinical: «Η άφιξη της iS Clinical στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς χρησιμοποιεί φαρμακευτικού βαθμού συστατικά βοτανικής προέλευσης για τις ανάγκες του δέρματος, με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Με μεγάλη μου χαρά τη φιλοξενώ στο ιατρείο μου και την εντάσσω στην γκάμα των θεραπειών μου».

Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό: Το Active Serum μπορεί να εφαρμοστεί ως νυχτερινή θεραπεία, με 3-5 σταγόνες στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και πριν από την ενυδάτωση.

*H σειρά iS Clinical και οι θεραπείες της είναι διαθέσιμες μόνο από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο isclinical.com.

Scroll to Top