με-τον-ορό-pro-heal-serum-advance-η-is-clinical-επαναφέρει-τη-χαμέν-159228

Μπορεί μεγαλώνοντας να καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τις διαφορετικές μας υποχρεώσεις και να αποδίδουμε καλύτερα στους πολλούς ρόλους στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε, αλλά το εντελώς αντίθετο παρατηρείται στο δέρμα μας. Οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και οι κηλίδες είναι κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία γήρανσης της γυναικείας επιδερμίδας, ενώ η υφή και ο τόνος της χάνουν την ομοιομορφία τους μετά από κάποια ηλικία. Κι εδώ έρχεται η iS Clinical να δώσει τη λύση με τον εξαιρετικό ορό που δημιούργησε, βασισμένο σε  φαρμακευτικού βαθμού συστατικά βοτανικής προέλευσης, τα οποία ενισχύουν άμεσα τα φυσικά επίπεδα αντιοξειδωτικών.

Με τον ορό Pro-Heal Serum Advance+, η iS Clinical επαναφέρει τη χαμένη λάμψη-1
©iS Clinical
1/1
Native Share

Το Pro-Heal Serum Advance+ είναι ένας ορός καθημερινής χρήσης με υψηλή συγκέντρωση (15%) L- ασκορβικού οξέος (Βιταμίνη C) που απελευθερώνεται σταδιακά, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και βιταμίνες Α (Ρετινόλη) και Ε που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα και  επιδιορθώνουν τις εξωτερικές βλάβες.  Οι πρόσθετοι αυξητικοί παράγοντες χαλκού Τri-peptide Growth Factors στη σύνθεσή του μεγιστοποιούν τα οφέλη του, ενώ τα βοτανικά εκχυλίσματα καταπραΰνουν και προστατεύουν ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κυστικής και ροδόχρου ακμής, για την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων εντόμων, των ήπιων ουλών, των λεπτών ραγάδων και της ήπιας δερματίτιδας. Αρκούν λίγες εφαρμογές για να δείτε τη διαφορά.

*H σειρά iS Clinical και οι θεραπείες με τα προϊόντα της διατίθενται μόνο από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο isclinical.com.

MHT