τα-4-αξεσουάρ-μαλλιών-που-φορούν-τώρα-τα-199582
©@WEWOREWHAT

Δεν είναι ανάγκη να έχουμε μια bad hair day για να διακοσμήσουμε τα μαλλιά μας με stylish αξεσουάρ. Όλα τα κουρέματα μπορούν να αναδειχθούν πολύ ιδιαίτερα με την προσθήκη μερικών chic accessories, που σίγουρα θα δώσουν άλλο αέρα και πιο girly vibes στην εμφάνιση. Από τα 90s κλάμερ, στα κοκαλάκια και τους φιόγκους, αυτά είναι τα 4 πιο loved αξεσουάρ μαλλιών που βλέπουμε σε όλες τις fashionistas:

1. Hairpins

Τα 4 αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τώρα τα it girls-1
©Getty Images

Τα κλασικλα, «παλιομοδίτικα» μεταλλικά τσιμπηδάκια που μας φορούσαν στα μαλλιά όταν ήμασταν μικρές, έχουν επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο της μόδας και μάλιστα αποτελούν must-have. Η διαφορά είναι, πως πλέον φοριούνται σε σειρά, πολλά μαζί, και όχι μεμονωμένα, δημιουργώντας πιο edgy, industrial beauty look που δεν περνούν απαρατήρητα.

2. Κοκαλάκια με logo

Τα 4 αξεσουάρ μαλλιών που φορούν τώρα τα it girls-2
©Getty Images

Τα επώνυμα αξεσουάρ μαλλιών που φέρουν τα λογότυπα κορυφαίων οίκων, από Gucci, μέχρι Prada και Fendi, είναι τάση εδώ και αρκετούς μήνες, αποτελώντας αγαπημένο it item πολλών celebrities. Είναι luxury, αλλά τόσο διακριτικά όσο πρέπει για να συμβάλουν σε ένα ανεπιτήδευτο look με μικρές δόσεις πολυτέλειας.

3. Φιόγκοι

Μπορεί να μεγαλώνουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχωριστούμε την πιο παιδική και κοριτσίστικη πλευρά μας. Στο Instagram, πολλές fashionistas ποντάρουν στο girly look και επιλέγουν να αναβαθμίσουν το hairstyle τους με αξεσουάρ σε σχήμα φιόγκου. Είτε σε κοκαλάκι, είτε σε κορδέλα, οι φιόγκοι είναι ανέκαθεν chic και cute.

4. Κλάμερ

Τα κλάμερ αποδείχθηκαν σωτήρια το καλοκαίρι και είμαστε σίγουρες πως καμία δεν θέλει να τα αποχωριστεί λόγω του χειμώνα. Έτσι, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στιλ, συνεχίζουμε να τα φοράμε για τις πρωινές βόλτες και τις ημέρες που θέλουμε να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας – αλλά με τον πιο μοντέρνο (90s) τρόπο.

Διαβάστε επίσης | Το total blonde είναι η απόχρωση της χρονιάς