καφέ-και-κίτρινο-o-πιο-hot-χρωματικός-συνδ-199345
©Getty Images

Eίναι γεγονός, πώς οι earthy tones είναι ό,τι πιο hot μπορεί να φορέσει κανείς τώρα και όταν συνδυάζονται συνθέτουν μερικά από τα πιο ωραία σύνολα. Γι αυτό, και αν μπορούσαμε να διαλέξουμε ένα χρώμα ως τον πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν, αυτό αναμφίβολα θα ήταν το καφέ, σε όλες τις αποχρώσεις του, από chocolate brown, μέχρι καμηλό.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας combo σε αυτή την παλέτα όμως, είναι το καφέ με το κίτρινο. Δύο «γλυκά» και ταυτόχρονα δυναμικά χρώματα που ξεχωρίζουν όταν εντάσσονται ακόμη και στο πιο casual σύνολο. To καφέ είναι παντού, από τις πασαρέλες, μέχρι το street style, ενώ το κίτρινο αναδείχθηκε χρώμα της χρονιάς μαζί με το γκρι. Όπως καταλαβαίνετε, η μόδα υιοθέτησε το «η ισχύς εν τη ενώσει» και μας έδωσε την πιο ωραία χρωματική πρόταση για φέτος.

Το κλειδί για να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα σύνολα βρίσκεται στην ισορροπία των τόνων. Οι αντιφατικές αποχρώσεις των δύο αυτών χρωμάτων ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους (για παράδειγμα το λεμονί με το σκούρο καφέ) και εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα. Από την άλλη, μπορείτε να παίξετε και με τις υφές, συνδυάζοντας κροκό, πλεκτά ή δερμάτινα κομμάτια στους ίδιους must-try τόνους. Τα υπόλοιπα κομμάτια του look μπορεί να είναι ουδέτερα όπως μπεζ και λευκά για να φέρουν την ισορροπία.

Παρακάτω, 8 Vogue approved καφέ και κίτρινα κομμάτια για να τολμήσετε τον συνδυασμό της χρονιάς:

©Ganni

Cardigan, Ganni

©Bottega Veneta

Pouch, Bottega Veneta

©Saint Laurent

Σακάκι, Saint Laurent

©Staud

Κροκό τσαντές, Staud

©Bottega Veneta

Παντελόνι, Bottega Veneta