λευκό-πουκάμισο-και-φόρεμα-ο-συνδυασμ-199314
©Getty Images

Όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας mid-season κομμάτια, και κυρίως φορέματα, που στέκονται εξίσου ωραία το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα. Τους πιο κρύους μήνες, ο πιο εύκολος τρόπος να τα προσαρμόσουμε στις κρύες ημέρες είναι ρίχνοντας από πάνω ένα χοντρό πανωφόρι, αλλά όταν μιλάμε για το φθινόπωρο έχουμε ανάγκη από κάτι μεταβατικό, που θα μας προστατέψει από την ψύχρα αλλά δεν θα είναι τόσο ζεστό ώστε να δυσκολεύει τις κινήσεις μας.

Λευκό πουκάμισο και φόρεμα: Ο συνδυασμός που κάνουμε τώρα-1
©Getty Images

Ποια η λύση; Τα βλέμματα στρέφονται στο πουκάμισο και συγκεκριμένα το λευκό, που πραγματικά μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Είτε μόνο του, είτε σε σύνολα με layering, το λευκό πουκάμισο είναι τόσο κομψό, όσο και σύγχρονο, και μπορεί να φορεθεί διαχρονικά σε κάθε γυναικείο στιλ. Τα τελευταία χρόνια, μια από τις πιο ωραίες χρήσεις του, που έχουμε δει στο street style, είναι μέσα από φορέματα, μίντι ή μίνι – ένας γρήγορος και chic τρόπος να αναβαθμιστούν στη στιγμή.

Λευκό πουκάμισο και φόρεμα: Ο συνδυασμός που κάνουμε τώρα-2
©George Angelis/Shot by Gio

Όπως και να είναι το φόρεμα που θέλετε να ανανεώσετε, από δερμάτινο, μέχρι στραπλες ή little black dress, η προσθήκη ενός πουκαμίσου από μέσα είναι σίγουρη επιτυχία. Μπορείτε να κάνετε το look πιο office, φορώντας μίντι φόρεμα και μπαλαρίνες, αλλά και πιο σέξι, ποντάροντας σε ένα στενό μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες. Για πιο girly vibes, μια ωραία ιδέα είναι να «χαλαρώσετε» ένα blazer dress με λευκό πουκάμισο, φορώντας loafers για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Λευκό πουκάμισο και φόρεμα: Ο συνδυασμός που κάνουμε τώρα-3
©Getty Images

Για τις πιο τολμηρές, το πουκάμισο μπορεί να μετατραπεί στο κομμάτι-κλειδί που θα κάνει ένα κατά τα άλλα βραδινό φόρεμα να είναι relevant ακόμη και το πρωί. H πιο ωραία ιδέα που είδαμε στο street style είναι ένα Prada διάφανο φόρεμα φορεμένο πάνω από κουμπωμένο λευκό πουκάμισο. Τα Converse sneakers και τα λιτά αξεσουάρ έδωσαν την τέλεια ισορροπία στο outfit, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν βραδινά ή πρωινά ρούχα, αλλά όλα μπορούν να φορεθούν αναλόγως, αρκεί να υπάρχει φαντασία.

Λευκό πουκάμισο και φόρεμα: Ο συνδυασμός που κάνουμε τώρα-4
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Brogues: Πώς θα φορέσουμε τα πιο trendy παπούτσια τώρα

MHT