Pixelformula | Altuzzara SS21
Pixelformula | Altuzzara SS21
Pixelformula | Altuzzara SS21

Γκρι και κίτρινο: Πώς να εντάξετε στο μακιγιάζ σας τα χρώματα της χρονιάς

Πέρυσι το royal blue, φέτος το γκρι και το κίτρινο. Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τα χρώματα της χρονιάς, πριν μπούμε στο νέο έτος.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και για φέτος, η Pantone ανακοίνωσε την απόχρωση της χρονιάς, με τη μόνη διαφορά πως για πρώτη φορά το 2020 τα χρώματα που επικράτησαν είναι δύο. Συγκεκριμένα, το γκρι (αναμενόμενο, κατά μία έννοια) και το κίτρινο. Η «συνάντηση» των δύο αυτών χρωμάτων αποτελεί μια συμβολική επιλογή: «Η ένωση του διαχρονικού γκρι με το φωτεινό κίτρινο στέλνει ένα θετικό και ατρόμητο μήνυμα. Ήπιος και πρακτικός, και τη ίδια στιγμή, ζεστός και αισιόδοξος, ο συνδυασμός των αποχρώσεων μας φέρνει στο μυαλό την αντοχή και την ελπίδα», εξήγησε η Leatrice Eiseman, Executive Director του Pantone Color Institute.

View this post on Instagram

A post shared by PANTONE (@pantone)

Ένας τόσο δυναμικός συνδυασμός επίσης θα ήταν και ιδιαίτερα ενδιαφέρων για το μακιγιάζ μας. Το γκρι θα γινόταν ιδανική βάση για ένα σκουρόχρωμο και βραδινό smokey eye, ενώ το trendy κίτρινο θα έδινε στο look τη λάμψη και την φωτεινότητα που του λείπει. Επίσης, το κίτρινο το είδαμε πολύ και στα χειμερινά σύνολα των it girls, ενώ αποτελεί και πολύ ωραία ιδέα για μανικιούρ, ειδικά αν θέλετε να τολμήσετε ένα coloured γαλλικό.

Διαβάστε επίσης | Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας τις γιορτές; 5 hairstyles για να εμπνευστείτε

Scroll to Top