τα-6-μανικιούρ-που-ζητούν-τώρα-οι-γυναίκ-178670
©Overglowedit/Instagram

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μανικιούρ μας ακολουθεί το ίδιο mood. Τα nude νύχια είναι πάντα κομψά και το γαλλικό μανικιούρ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Για το καλοκαίρι του 2021 όμως αναζητάμε πιο φωτεινά nail art trends που ακολουθούν τις τάσεις της ομορφιάς και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αναζητήσαμε τα μανικιούρ με τη μεγαλύτερη ζήτηση τώρα για να ξέρετε τι θα επιλέξετε στο επόμενο ραντεβού σας με τη nail artist σας.

Τα 6 μανικιούρ που ζητούν τώρα οι γυναίκες-1
©The Hot Blend/Instagram

Τα rainbow nails

Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού είναι σίγουρα το rainbow μανικιούρ, με το διαφορετικό χρώμα βερνίκι σε κάθε νύχι. Για να πετύχετε μια ομοιομορφία μείνετε πιστές στην παστέλ χρωματική παλέτα, επιλέγοντας πέντε διαφορετικές αποχρώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah (@heluviee)

Το νέο γαλλικό μανικιούρ

Αντί για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε να προσθέσετε διαφορετικά χρώματα στις άκρες των νυχιών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο fun και ξεφεύγει από το συνηθισμένο french manicure.

Τα 6 μανικιούρ που ζητούν τώρα οι γυναίκες-2
©Overglowedit/Instagram

Τα daisy nails

Προσθέστε μαργαρίτες και φλοράλ μοτίβα στα νύχια σας, ένα trend που γνωρίζει τεράστια επιτυχία αυτή τη στιγμή. Αν αγαπάτε το μίνιμαλ στυλ και θέλετε να πετύχετε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, προτιμήστε να σχεδιάσετε λευκές μαργαρίτες με διακριτικές κίτρινες πινελιές. Ένα πραγματικά fresh μανικιούρ.

Τα 6 μανικιούρ που ζητούν τώρα οι γυναίκες-3
©Betina Goldestein/Instagram

Minimal graphic nails

Αφήστε τη βάση των νυχιών στο φυσικό χρώμα, περνώντας τη απλά με ένα διαφανές βερνίκι. Από πάνω μπορείτε να ζωγραφίσετε διακριτικά σχέδια με ένα λευκό βερνίκι. Το μίνιμαλ μανικιούρ που θα αγαπήσουν ακόμα και όσες επιλέγουν πιστά τη μονοχρωμία.

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Τα cloud nails

Σχέδια με παστέλ σύννεφα αποτυπώνονται στα girly μανικιούρ του καλοκαιριού. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα dreamy και ιδανικό για καλοκαίρι.

Τα 6 μανικιούρ που ζητούν τώρα οι γυναίκες-4
©Overglowedit/Instagram

To cheddar yellow μανικιούρ

Το χρώμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση τώρα είναι αυτό το τσένταρ, μια απόχρωση δηλαδή ανάμεσα σε πορτοκαλί και κίτρινο, που ταιριάζει ιδιαίτερα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης | 5 λάθη στο μακιγιάζ που μπορούμε να αποφύγουμε μετά τα 30

MHT