τα-6-most-wanted-κουρέματα-για-την-άνοιξη-309553
©Acielle StyleDuMonde

H άνοιξη είναι πάντοτε μια ωραία ευκαιρία να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας και να πειράξουμε τα μαλλιά μας. Από το super sexy pixie, στο italian bob που είναι το πιο δημοφιλές καρέ τώρα, οι πασαρέλες και οίκοι έχουν ήδη αναδείξει τα κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσουμε, και εμείς τα καταγράψαμε παρακάτω για να αντλήσετε έμπνευση.

Midi hair

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους δίνουν την αίσθηση των μακριών μαλλιών αλλά προσφέροντας όλα τα θετικά ενός κοντού κουρέματος. Συνήθως μέχρι το ύψος των ώμων, το midi haircut είναι ιδανικό για εσάς που αγαπάτε το μάκρος αλλά όχι τη βαριά αίσθηση που προκαλεί στα μαλλιά, καθώς και την ευελιξία.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-1
©Acielle StyleDuMonde

Short shag

Διατηρώντας  το 70s στιλ που είναι τόσο γοητευτικό, το νέο shag cut είναι λίγο πιο ατημέλητο και ιδανικό για σγουρά ή κυματιστά μαλλιά. Οι κοντές αφέλειες είναι ένα έξτρα τιπ για να απογειώσετε την εμφάνιση με parisian vibes.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-2
©Acielle StyleDuMonde

Pixie

To πιο σέξι κούρεμα του 2024 είναι αναμφίβολα το pixie και το μεγαλύτερό του ατού είναι πως δεν χρειάζεται καθόλου styling. Με ελάχιστο κερί ή τζελ, μπορείτε να στρώσετε τις μύτες και ανάλογα με τη διάθεσή σας να δημιουργήσετε πιο sleek ή ατημέλητα look.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-3
©Acielle StyleDuMonde

Bob with bangs

Οι αφέλειες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα όπως και το μακρύ καρέ. Σε συνδυασμό ειδικά, συνθέτουν το απόλυτο statement κούρεμα, το οποίο δείχνει relevant σε κάθε σεζόν και αποτελεί από μόνο του κλειδί του styling.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-4
©Acielle StyleDuMonde

Layers

Αν αναζητάτε κουρέματα με όγκο και κίνηση, τα layers είναι η λύση. Τα μονοκόμματα μαλλιά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον τα άνισα layers είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τα πιο δημοφιλή hairstyles. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, θα επιλέξετε και την κατάλληλη «ένταση», όπως και το μήκος.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-5
©Acielle StyleDuMonde

Italian bob

Το italian bob είναι το πιο φρέσκο καρέ που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα. Είναι ανάλαφρο, κοριτσίστικο και όχι πολύ αυστηρό, ενώ το έχουμε ήδη δει στη Gigi Hadid.

Τα 6 most-wanted κουρέματα για την άνοιξη-6
©Acielle StyleDuMonde

Διαβάστε επίσης | Τα 5 καρέ κουρέματα της σεζόν για να κάνετε upgrade στο στυλ της άνοιξης