το-italian-bob-είναι-το-καρέ-κούρεμα-που-θα-ανανε-296989
©Hosk Elsa/Instagram

Λίγο πριν τις γιορτές αναζητάμε αυτό το κούρεμα που θα ανανεώσει το look μας, ένα haircut με όγκο, σέξυ και με layers, που δεν θα χρειάζεται καν χρόνο για styling. Η απάντηση βρίσκεται στο Italian bob, που τόλμησε πρόσφατα και η Elsa Hosk.

Το νέο κούρεμα της Elsa Hosk είναι ultra glam και έχει τον απαραίτητο όγκο για να μην δείχνει φλατ. Είναι επίσης ένα κούρεμα που αναδεικνύει το χρώμα των μαλλιών, είτε πρόκειται για καστανό είτε για ξανθό. Η Elsa Hosk ανέδειξε το italian bob haircut με ένα texturising spray που χάρισε ακόμα πιο ατημέλητη υφή στα μαλλιά της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, επέλεξε ένα glossy κόκκινο κραγιόν δημιουργώντας το τέλειο festive chic look.

To Italian bob φτάνει μέχρι το πιγούνι, πλαισιώνοντας στην ουσία το πρόσωπο και διαμορφώνοντας γωνίες και ένταση στα ζυγωματικά.

Το italian bob είναι το καρέ κούρεμα που θα ανανεώσει το στυλ μας πριν τα Χριστούγεννα-1
©Hosk Elsa/Instagram

Τα Google searches για το Italian bob έχουν αυξηθεί κατά 550% δείχνοντας πως αυτό το καρέ ανεβαίνει όλο και πιο δυναμικά. Αυτό το κούρεμα αποκτά πιο σέξυ αισθητική όταν είναι ατημέλητο, οπότε είναι καλύτερο να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ ανακατεύοντάς σας με τα δάχτυλα για να τους δώσετε έξτρα όγκο και στη συνέχεια να εφαρμόσετε spray φιξαρίσματος. Θεωρείται ιδανικό για μαλλιά με λεπτή τρίχα, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να τολμήσουμε το italian bob λίγο πριν ξεκινήσουμε τις festive προετοιμασίες.

Διαβάστε επίσης | Πώς να χάσετε το κοιλιακό λίπος: Η διατροφή και οι τοπ ασκήσεις

MHT