τα-3-κουρέματα-που-κάνουν-τώρα-τα-supermodels-289523
©Getty Images

Η άφιξη του φθινοπώρου είναι η ιδανική περίοδος για αλλαγές και πειραματισμούς στην εμφάνιση και φυσικά δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος για να δώσουμε μια ανανέωση στην εμφάνιση μας και έναν αέρα φρεσκάδας από ένα καινούριο look. Αφού λοιπόν κάθε αλλαγή εποχής είναι στην πραγματικότητα μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, μια βόλτα στο κομμωτήριο μπορεί να είναι η αρχή.

Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το επόμενο κούρεμά, σας η Vogue συγκέντρωσε όλες τις street style φωτογραφίες από μοντέλα που έκλεψαν την παράσταση, κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Οι τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου που είδαμε στη Fashion Week

Τρία κουρέματα ξεχώρισαν, τα οποία υιοθέτησαν σχεδόν σε όλα τα μοντέλα.Ένα κοντό bob, αλλά όχι ένα οποιοδήποτε bob. Ένα εξαιρετικά κοντό bob, ακριβώς κάτω από τον λοβό του αυτιού. Μια τάση που κυριαρχεί για αρκετές σεζόν, αλλά το 2023 σε μια ακόμα πιο δυναμική εκδοχή. Η απόδοση, που εντοπίζεται συγκεκριμένα στο μοντέλο Elsa Hosk, δίνει έναν πιο boyish αέρα. Το δεύτερο είναι ακόμα πιο κοντό, pixie cut. Σε πλατινέ ξανθό, με μίνι ίσια layers ή σε εκδοχή “mullet”, αυτό το κούρεμα μπορεί να φορεθεί σε όλες τις παραλλαγές του. Τα top models Grace Elizabeth και Taylor Hill δεν δίστασαν να κάνουν το βήμα, με πιο κοντά μαλλιά, όπου το πρόσωπο αποκαλύπτεται και όλο το look μεταμορφώνεται.

Τέλος, πρόκειται για τα XXL μήκη με ίσιο cut που έχουν δώσει τη θέση τους σε layered μαλλιά μεσαίου μήκους που έχουν αέρα καθώς κινείστε. Τα φιλαριστά μαλλιά φέρνουν αυτή την αποφασιστικά ελεύθερη και effortless ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’70. Η Emily Ratajkowski επέλεξε να τα δοκιμάσει στην πιο θηλυκή εκδοχή τους, με bangs και layers.

To πολύ κοντό square

Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-1
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-2
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-3
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-4
©Getty Images

Το boyish cut

Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-5
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-6
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-7
©Getty Images

Degraded  μαλλιά μεσαίου μήκους

Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-8
©Getty Images
Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels-9
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Πώς να πετύχετε το τέλειο κόκκινο χρώμα στα χείλη

MHT