H plant-based διατροφή αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς οπαδούς, που σίγουρα δεν κάνουν εκπτώσεις στις γεύσεις. Ακολουθώντας αυτή την σύγχρονη ανάγκη, η Aria Fine Catering προσκάλεσε την Madame Ginger και την ομάδα της να σχεδιάσουν ένα πρωτότυπο χορτοφαγικό μενού με έμπνευση από σπιτικά ελληνικά πιάτα, νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές και εκδηλώσεις.
Καπνιστός “σολομός” από καρότο και “cream cheese” ηλιόσπορου σε ψωμί φακής, mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβιθοσαλάτα, αρακαμόλε με σπιτικά nachos και sour cream, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake, είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών.
Η προσθήκη eco-friendly, βιοδιασπώμενων σκευών σερβιρίσματος του Box, έρχεται ως επισφράγιση της πάγιας μέριμνας της ARIA για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, με οικολογική συνείδηση.