το-αντηλιακό-μας-θέλουμε-να-προστατεύ-179770
©Korres

Η πρόληψη έχει γίνει φιλοσοφία ζωής. Οι περισσότεροι πια έχουμε αντιληφθεί πως η ηλιακή ακτινοβολία αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό της επιδερμίδας και κινούμαστε έξυπνα απολαμβάνοντας τον ήλιο με μέτρο και τα απαραίτητα beauty προϊόντα. Όπως τη νέα αντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι, που δημιουργεί μια αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-1
©Korres

Το love story με το γιαούρτι ξεκίνησε για την KORRES πριν από 20 χρόνια, όταν λάνσαρε το εμβληματικό σήμερα Yoghurt Cooling Gel. Αυτή η υπερτροφή με τις βαθιές ρίζες στην παράδοση μας έχει ισχυρή ενυδατική δράση, είναι φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και σε συνδυασμό με την πανθενόλη, τη βιταμίνη Ε και τα φυτικά έλαια καθιστά την αντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι ιδανική για την προστασία ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προστασίας από τη UVAUVB ακτινοβολία, προστατεύοντας από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τη φωτογήρανση και θρέφοντας βαθιά το δέρμα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει η υφή των προϊόντων της, που δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα, η ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και το διακριτικό τους άρωμα.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-2
©Margarita Nikitaki

Όμως, η συγκεκριμένη σειρά δεν φροντίζει μόνο το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον, αφού δεν περιέχει σιλικόνες – οι οποίες είναι μη βιοδιασπώμενες-, ούτε φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο οικοσύστημα. Η KORRES συνεργάζεται γι’ αυτόν τον λόγο με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «δάση» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών μας, ενώ συμβάλλουν σημαντικά και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-3
©Vasilis Mentogiannis

Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zerowaste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-4
©Αντηλιακή κρέμα-τζελ προσώπου και ματιών, KORRES.

Από τη νέα αντηλιακή σειρά KORRES Γιαούρτι ξεχωρίσαμε την κρέμα-τζελ προσώπου και ματιών και την κρέμα προσώπου με χρώμα SPF 30 & SPF 50 -και τα δυο με τεκμηριωμένα antipollution tested– των οποίων η σύνθεση περιλαμβάνει μια δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και εκχύλισμα bisabolol+ginger root, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Εξαιρετικά είναι επίσης η αντηλιακή κρέμα -τζελ προσώπου SPF30 & SPF50, το αντηλιακό γαλάκτωμα-σπρέι σώματος και προσώπου SP30 & SPF50, το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου SPF30 & SPF50 και το after sun gel προσώπου και σώματος.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-5
©Aντηλιακή κρέμα -τζελ προσώπου SPF30, KORRES.
Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-6
©KORRES

Αντηλιακό γαλάκτωμα spray σώματος και προσώπου, KORRES.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-7
©KORRES

Αντηλιακή κρέμα- gel προσώπου με SPF 50, KORRES.

Το αντηλιακό μας θέλουμε να προστατεύει την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον-8
©KORRES

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα με δείκτη SPF30, KORRES.

Διαβάστε επίσης | 6 αντηλιακά προσώπου με χρώμα για να πείτε αντίο στο make-up