το-νέο-steampod-4-έρχεται-να-απογειώσει-τα-χτεν-322091

Το εργαλείο styling SteamPod της LOréal Professionnel, έφερε την επανάσταση χάρη στην τεχνολογία ξηρού ατμού που εξασφαλίζει τέλεια μαλλιά. Τώρα, η LOréal Professionnel μας συστήνει το ανανεωμένο SteamPod4, το πρώτο πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling, για ίσιωμα, χαλαρά waves ή μπούκλες, σε κάθε τύπο μαλλιών, με έως και 3 φορές πιο γρήγορο αποτέλεσμα και 95% λιγότερη φθορά.

Για μοναδικά χτενίσματα

Το SteamPod 4 είναι το απόλυτο εργαλείο styling που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των φετινών μας διακοπών, για να δημιουργήσουμε το δικό μας sleek look ή ανάλαφρες μπούκλες με αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς να φθείρουμε τα μαλλιά μας. Αρκεί να τονίσουμε πως σχεδιάστηκε από την ομάδα Έρευνας & Καινοτομίας του SteamPod και τους επαγγελματίες κομμωτές της L’Oréal Professionnel, οι οποίοι άκουσαν τις ανάγκες των χρηστριών και φρόντισαν να τις υλοποιήσουν, φτάνοντας σε αυτή την τέλεια απόδοση.

Το νέο SteamPod 4 έρχεται να απογειώσει τα χτενίσματα του καλοκαιριού-1

Τι καινούριο φέρνει το ανανεωμένο SteamPod 4

Ο νέος μεταλλικός οδηγός δημιουργεί πιο σφιχτές μπούκλες, ενώ οι μεγαλύτερες κεραμικές πλάκες βελτιώνουν το ίσιωμα φτάνοντας πιο κοντά στη ρίζα των μαλλιών, σύμφωνα με τη Marine Bouaziz από το Εργαστήριο Έρευνας & Καινοτομίας για το LOréal SteamPod.

Πράγματι, στο SteamPod 4 προστέθηκε ένας μεταλλικός οδηγός περιμετρικά της συσκευής, και προσαρμόστηκαν οι θερμαινόμενες πλάκες έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε σφιχτές μπούκλες με διάρκεια. Παράλληλα, το σετ 3 χτενών βελτιστοποιούν τον ατμό, εξασφαλίζοντας καλύτερη διάχυση σε κάθε τύπο μαλλιών και επιτρέποντας να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look. Για βέλτιστη απόδοση τόσο στο ίσιωμα όσο και στις μπούκλες, η χτένα ευθυγραμμίζει όλες τις τρίχες ώστε τα μαλλιά να είναι στη σωστή θέση και να εξασφαλιστεί πιο πειθαρχημένο αποτέλεσμα. Οι τρεις χτένες έχουν διαφορετικό αριθμό δοντιών –πιο αραιά ή πιο πυκνά δόντια–, ώστε να επιλέξετε την ιδανική χτένα για τον δικό σας τύπο μαλλιών.

Φυσικά, το SteamPod 4 διαθέτει τη μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού της LOréal Professionnel Paris με συνεχή ροή ξηρού ατμού που παρέχεται από μια ειδική αντλία, φτάνοντας τους 120°C, ώστε να αποφεύγεται το φριζάρισμα που προκαλεί η υγρασία.

Το νέο SteamPod 4 έρχεται να απογειώσει τα χτενίσματα του καλοκαιριού-2

Οι πλάκες εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε τύπο μαλλιών, ανεξάρτητα από την πυκνότητά τους, γι’ αυτό και το SteamPod 4 είναι κατάλληλο ακόμα και για σγουρά και afro μαλλιά, ενώ το ενσωματωμένο δοχείο νερού σάς επιτρέπει να φορμάρετε μέχρι και 192 μέτρα μαλλιών χωρίς να χρειαστεί να το ξαναγεμίσετε.

Το σίγουρο είναι πως αυτό το εργαλείο styling δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες για χτενίσματα, για να μπορείτε να αλλάζετε στυλ ανάλογα με την διάθεσή σας.

MHT