οι-6-καλοκαιρινές-τάσεις-στα-νύχια-κατε-321845
©Christina Fragkou

Το Vogue World 2024: Paris κινήθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς, από το αφιέρωμα στην Gabrielle Chanel, μέχρι την εντυπωσιακή είσοδο της Kendall Jenner και της Gigi Hadid με άλογα. Πλέον όμως ο φακός εστιάζει στις λεπτομέρειες και φαίνεται πως τα μανικιούρ των μοντέλων ήταν τόσο εντυπωσιακά που αξίζουν ένα zoom.

Όλα οφείλονται φυσικά στην Ιαπωνέζα nail artist Eri Narita, που όχι μόνο επιμελήθηκε τα φυσικά νύχια των μοντέλων, αλλά σχεδίασε και εκατοντάδες τεχνητά νύχια, ένα προς ένα, με την μοναδική τεχνική της και τα προϊόντα BioSculpture, αντλώντας έμπνευση φυσικά από το event. Χρώματα, pendants, 3D λεπτομέρειες, αυτά είναι τα πιο trendy μανικιούρ από το Vogue World: Paris, που φυσικά θα γίνουν τάση το καλοκαίρι.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-1
©Christina Fragkou

Τα sharpie nails

Ξεχάστε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ ή το negative space. Τα sharpie nails αντλούν έμπνευση από το eyeliner που τονίζει τα μάτια και στην ουσία πλαισιώνουν το περίγραμμα των νυχιών. Για το σκοποό αυτό χρησιμοποιήθηκε μαύρο βερνίκι νυχιών σε λαμπερή natural επιφάνεια.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-2
©Christina Fragkou

Τα brat green nails

Ένα γαλλικό μανικιούρ με έντονο πράσινο χρώμα στο τελείωμα, αντί για το κλασικό λευκό, το οποίο η nail artist εμπνεύστηκε από το tennis. Πρόσθεσε όμως και μια extra λεπτομέρεια σε ένα μόνο νύχι.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-3
©Christina Fragkou

Τα μικρά pendants

Μια nail τάση που επιστρέφει είναι τα μικρά pendants που διακοσμούν τα νύχια. Για το Vogue World 2024, η Eri Narita επέλεξε τον Πύργο του Άιφελ.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-4
©Christina Fragkou

Τα chrome nails 

Το εμπνευσμένο από την ξιφασκία σχήμα των νυχιών είναι αρκετά extreme, το χρώμα όμως θα γίνει τάση. Χρησιμοποιήθηκε ένα μαύρο gel βερνίκι Biosculpture και από πάνω πούδρα και χρυσό χρώμα.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-5
©Christina Fragkou

Τα water drop nails

Νύχια καθαρά και διάφανα, διακοσμημένα με σταγόνες νερού, που δημιουργήθηκαν με το Biosculpture Waterproof Gel. Ένα στυλ ιδανικό για το καλοκαίρι.

Οι 6 καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια κατευθείαν από το runway του Vogue World 2024-6
©Christina Fragkou

To tricolor μανικιούρ

Ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, εμπνευσμένο φυσικά από το location του Vogue World 2024.

Διαβάστε επίσης | 6 beach essentials που θα ορίσουν τις stylish εμφανίσεις στην παραλία

MHT