τα-ωραιότερα-και-πιο-chic-μανικιούρ-για-κο-312034
©Getty Images

Κοντά νύχια: Τα πιο κομψά και ντελικάτα μανικιούρ

Μπορεί τα μακριά νύχια να αποτελούν μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια και ένα style signature για celebrities όπως η Hailey Bieber, είναι αλήθεια όμως πως τα κοντά νύχια ζουν τη στιγμή τους. Το απόλυτο It girl Sofia Richie Grainge, μπορεί να επιβεβαιώσει πως τα κοντά νύχια είναι chic, αλλά και διακριτικά, επιτρέποντας δουλειές στον υπολογιστή ή το κινητό. Παράλληλα εξασφαλίζουν ένα σχεδόν natural beauty look.

Ανεξάρτητα από το μήκος των νυχιών, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να τα διατηρείτε υγιή και δυνατά. “Ένα έλαιο για τις παρανυχίδες θα γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας, καθώς ενδυναμώνει τα νύχια και τα διατηρεί στο επιθυμητό μήκος”, τονίζει η nail artist Faye Louise Dennis, που συμβουλεύει να μην παραβλέπουμε το cuticle oil από την περιποίηση των νυχιών μας.

Η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα μανικιούρ για κοντά νύχια.

Το micro γαλλικό μανικιούρ

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τα δάχτυλα να δείχνουν πιο μακριά, προσθέτουν σίγουρα κομψότητα. Μπορείτε να υιοθετήσετε ένα micro γαλλικό μανικιούρ με λεπτή λευκή γραμμή στο τελείωμα ή να διαφοροποιηθείτε και να προσθέσετε χρώμα. Το micro French μανικιούρ είναι η πιο chic επιλογή.

Τα ωραιότερα και πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια-1
©@fayelouisedennis/Instagram

Το lunula μανικιούρ

Το μικρό λευκό μισοφέγγαρο στη βάση των νυχιών, μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο ενός εντυπωσιακού μανικιούρ. Το lunula nail art δεν απαιτεί μήκος στα νύχια, αρκεί να φωτίσετε εκείνο το σημείο με ένα χρώμα που θα κάνει αντίθεση με το φυσικό χρώμα των νυχιών.

Τα ωραιότερα και πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια-2
©@jessmaynardnails_/Instagram

Τα lavender nails

Ξεχάστες τις milky αποχρώσεις, το soft μανικιούρ της σεζόν έχει την απαλή lavender απόχρωση. Πρόκειται για ένα milky χρώμα με λίγο μοβ στη σύνθεσή του που αλλάζει το τελικό εφέ.

Τα ωραιότερα και πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια-3
©@jessmaynard_nails/Instagram

Microart 

Αν έχετε κοντά νύχια, αποφύγετε τα έντονα nail arts και προτιμήστε κάτι διακριτικό, όπως ένα μικρό λουλούδι ή ένα μάτι.

Τα ωραιότερα και πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια-4
©@fayelouisedennis/Instagram

Το mix & match μανικιούρ

Τα κοντά νύχια είναι η βάση για να πειραματιστείτε με το μανικιούρ σας, ακόμα και για να συνδυάσετε χρώματα, κάτι που στα μακριά νύχια θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τα ωραιότερα και πιο chic μανικιούρ για κοντά νύχια-5
©@gellybeannails/Instagram

Διαβάστε επίσης | Τι ώρα πρέπει να τρώτε πρωινό για καλύτερο μεταβολισμό;

MHT