το-καρέ-της-σεζόν-το-είδαμε-στην-hailey-bieber-311920
©Hailey Bieber/Instagram

Το φεστιβάλ Coachella βρέθηκε στο επίκεντρο των ημερών και η αλήθεια είναι πως τόσο τα fashion όσο και τα beauty looks δεν μας απογοήτευσαν. Για την Hailey Bieber το Coachella ήταν η ευκαιρία της για να αποκαλύψει το νέο της κούρεμα.

Άλλωστε το μοντέλο και επιχειρηματίας δεν φοβάται τους beauty πειραματισμούς, αλλάζοντας συχνά στυλ στα μαλλιά της αλλά και στο μακιγιάζ της. Δύο μήνες πριν εμφανίστηκε με μια σκούρα καστανή απόχρωση στα μαλλιά της, το chocolate syrup hair, αρκετά dark για τα δεδομένα της. Είναι γεγονός πως μετά από αυτό το look το καστανό χρώμα επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο καθώς οι φαν της Hailey Bieber ήθελαν να αντιγράψουν την απόχρωση των μαλλιών της. Τώρα έχουμε έναν ακόμα λόγο που θα μας οδηγήσει στο κομμωτήριο και είναι φυσικά το κούρεμά της. Η Hailey Bieber υπέκυψε στο baroque bob, ένα καρέ κούρεμα που τους τελευταίους μήνες προσελκύει τα φώτα και ανέρχεται σε μεγάλο trend.

Σίγουρα το καρέ κούρεμα δεν είναι κάτι νέο, υπάρχουν όμως τόσα στυλ που το διαφοροποιούν ώστε κάθε φορά το bob να δείχνει τόσο fresh. Η Hailey Bieber επέλεξε το baroque bob, ένα καρέ ίσιο με ελάχιστα layers, σε αντίθεση με άλλα καρέ που είχε τολμήσει στο παρελθόν. Συνήθως αυτό το κούρεμα φτάνει πάνω από τους ώμους και έχει ασύμμετρα και ανάλαφρα layers που χαρίζουν ευελιξία. Έχει αρκετό όγκο γι’ αυτό και παραπέμπει σε style icons του Hollywood όπως η Rita Hayworth και η Marilyn Monroe.

Κρατάμε σημειώσεις όσον αφορά το hot right now baroque bob και παίρνουμε ιδέες για το καλοκαίρι, αφού βλέπουμε μια νέα επέλαση του καρέ, από τη Gigi Hadid μέχρι την Jennifer Lopez, που αποδεικνύουν πως υπάρχουν καρέ κουρέματα για όλους.

Διαβάστε επίσης | Τι ώρα πρέπει να τρώτε πρωινό για καλύτερο μεταβολισμό;

MHT