το-κούρεμα-που-δίνει-όγκο-στα-λεπτά-μαλ-307145
© thehairbros/Instagram

Το πιο fashionable κούρεμα των τελευταίων ετών είναι το bob haircut. Τα μακριά μαλλιά όμως δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους και μπορούν να δείχνουν super stylish. Αρκεί να υιοθετήσετε το στυλ που προτείνουν οι hairstylists Nick Latham και Sean Paul Ninether, που θεωρείται ιδανικό για λεπτά μαλλιά. Πρόκειται για ένα κούρεμα που επιστρέφει από τα 90s, με ανάλαφρα layers που χαρίζουν όγκο.

Ο Sean Paul Ninether τονίζει πως με το λάθος κούρεμα τα λεπτά μαλλιά μπορούν να δείχνουν ακόμα πιο αδύναμα. Το στυλ που προτείνει ο ίδιος πλαισιώνει το πρόσωπο με λίγα μόνο layers γύρω στο ύψος των ματιών και στα ζυγωματικά, στο σωστό σημείο για να μπαίνουν πίσω από τα αυτιά.

Το βασικό είναι να δημιουργήσετε ένα V-shape. Για να αυξήσετε τον όγκο στα μαλλιά μπορείτε να τα ανακατεύετε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά-1
©josefinevogt/Instagram

Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά με ταλαιπωρημένες άκρες, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λάδι για ενυδάτωση και θρέψη. Μπορείτε επίσης μετά το λούσιμο για να δώσετε έξτρα όγκο, να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα με φορά προς τα πίσω.

Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά-2
©thehairbros/Instagram

Το σίγουρο είναι πως οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν ποτέ να αποχωρίζονται τα μακριά μαλλιά τους. Ανάλογα όμως με τις τάσεις της κάθε σεζόν, μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό το κούρεμα που θα συμβαδίζει με τα catwalk trends και θα δείχνει απόλυτα σύγχρονο, ενώ παράλληλα θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτή τη στιγμή τα layers των 90s έχουν επιστρέψει δυναμικά, οπότε τα μακριά μαλλιά είναι ξανά το trend of the moment.

Διαβάστε επίσης | Έλουζα τα μαλλιά μου χωρίς σαμπουάν για ένα μήνα και αυτά είναι τα αποτελέσματα

MHT