κοντό-καρέ-τα-πιο-ωραία-hairstyles-για-να-τολμήσ-306918
©Getty Images

Όδο η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024-2025 βρίσκεται σε εξέλιξη, μοντέλα, συντάκτες μόδας, celebrities και fashionistas δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνθέσουν εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Από το styling μέχρι το μακιγιάζ προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως και την εικόνα των μαλλιών τους, που όπως όλες ξέρουμε είναι καθοριστική για το ύφος κάθε εμφάνισης.

Αν και τα hairstyles που βλέπουμε στους δρόμους του Παρισιού υπηρετούν όλα τα στιλ, εμείς ξεχωρίσαμε (και σίγουρα θα θέλαμε να τολμήσουμε αυτή την άνοιξη) τα κοντά καρέ. Συνήθως τετραγωνισμένο, με έμφαση στον όγκο και χωρίστρα στο κέντρο, το καρέ που κλέβει την παράσταση αυτές τις ημέρες είναι τόσο δυναμικό, όσο και κοριτσίστικο. Είναι θηλυκό και φρέσκο και μπορεί να υιοθετηθεί από όλες τις γυναίκες, αρκεί να το προσαρμόσουν στα χαρακτηριστικά τους.

Σε κάποιες περιπτώσεις διακρίνονται και οι αφέλειες. Κοντές και αραιές ή curtain style, οι αφέλειες είναι ένα στοιχείο που ανέκαθεν απογείωνε το καρέ, ακριβώς γιατί περιγράφει με ακρίβεια το πρόσωπο. Ειδικά αν το καρέ που έχετε επιλέξει είναι αυστηρό και χωρίς layers, οι αφέλειες θα του χαρίσουν την απαραίτητη παιχνιδιάρικη διάθεση και θα κάνουν το μοντέρνο bob hairstyle σας να δείχνει ακόμη πιο νεανικό. Το ίδιο μπορείτε να πετύχετε και γυρνώντας στο πλάι τη χωρίστρα, αν δεν σκοπεύετε να κόψετε bangs.

Τα hairstyles που ξεχωρίζει η Vogue

Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-1
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-2
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-3
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-4
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-5
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-6
©Getty Images
Κοντό καρέ: Τα πιο ωραία hairstyles για να τολμήσετε την αλλαγή-7
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Έλουζα τα μαλλιά μου χωρίς σαμπουάν για ένα μήνα και αυτά είναι τα αποτελέσματα

MHT